'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

GRECIA NO ESTA SOLA




Στην Αργεντινή, Ουρουγουάη, Μέξικο, Χιλή και Περού οι προοδευτικοί, δημοκράτες ομογενείς διαδικτυακά δημιουργούν επιτροπές στήριξης του αγώνα του Ελληνικού λαού!
Δεκάδες, σε πρώτη φάση, μεταξύ τους επικοινωνούν και ενημερώνονται για τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα. Μας γράφουν επίσης ότι θα ετοιμάσουν και «εκπλήξεις», το επόμενο διάστημα, όχι μόνο διαδικτυακά, αλλά και στους δρόμους και τις πλατείες των χώρων που ζουν.
Έχει σημασία να τονίσουμε, ότι οι εικόνες των μαζικών διαδηλώσεων, τους έχουν όχι απλά συγκινήσει, αλλά και πεισμώσει, ώστε να κάνουν και αυτοί όπως λένε το χρέος τους απέναντι στους συγγενείς τους στην Ελλάδα, στους εργαζομένους γενικότερα.


Η παραπάνω σημαία κάνει το γύρο της Λατ. Αμερικής διαδικτυακά, ζητούν περισσότερο πληροφόρηση για να δράσ ουν μαζί με τον αγωνιζόμενο λαό.
Η ΙΣΚΡΑ θα αφιερώνει σε τακτά διαστήματα, τις παρεμβάσεις τους και τους αγώνες τους.
Ο νέος διεθνισμός της εποχής μας ανοίγει τα φτερά του. Το Δ.Ν.Τ., η Παγκόσμια Τράπεζα και άλλοι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί είναι γνωστοί στους λαούς της Λ.Α. και στους ομογενείς Έλληνες στις χώρες αυτές.
Η μειοψηφική δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου ας μη νιώσει σιγουριά στην θαλπωρή των τραπεζιτών και των «Μερκοζί».
Ένας νέος ανένδοτος αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη παντού σε κάθε γωνιά της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό.

* Ο Κώστας Ήσυχος είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και υπεύθυνος για την Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα του ΣΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου