'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Με την παρέμβαση του Φώτη Κουβέλη έληξε η εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος δεν υπέγραφε το νομοσχέδιο ώστε να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση. Η υπόθεση όμως αποκτά νέες παραμέτρους καθώς αυτή η κίνηση του αρχηγού της ΔΗΜΑΡ τη στιγμή που ο ίδιος έχει δηλώσει ανοιχτά τη διαφωνία του με τα μέτρα ισοδυναμεί με την ψήφισή τους.
Η πυροσβεστική παρέμβαση του Φώτη Κουβέλη στην εμπλοκή του με τον Ρουπακιώτη μπορεί να έσβησε τη φωτιά στο κυβερνητικό επιτελείο αλλά φαίνεται ότι ανάβει νέες στη ΔΗΜΑΡ. Στελέχη του Φ. Κουβέλη μεταφράζουν την πρωτοβουλία ως πλήρη αποδοχή των μέτρων αν και η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσει παρών.


Ο κ. Ρουπακιώτης κλήθηκε εσπευσμένα στο γραφείο του κ. Κουβέλη και μετά από μια σχετικά σύντομη αλλά εξαιρετικά έντονη – από την πλευρά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ – συνομιλία, έφυγε εσπευσμένα για τη γραμματεία του υπουργικού Συμβουλίου προκειμένου να προσυπογράψει το κείμενο του νομοσχεδίου.
Είχε προηγηθεί το πρωινό τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αντωνη Σαμαρά προς τον κ. Κουβέλη που του κατέστησε σαφές πως αν ο κ. Ρουπακιώτης επέμενε στην άρνησή του να υπογράψει το «Μνημόνιο 3» προκειμένου να κατατεθεί στη Βουλή, θα τον αντικαθιστούσε εντός της σημερινής ημέρας.
πηγή: sofokleousin.gr
 http://kartesios.com/?p=101562#more-101562

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου