'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Εργατικές κινητοποιήσεις από αύριο


Written By Ακτιβιστής on Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012 | 5.11.12

Από αύριο ήδη και με κορύφωση τη μεγάλη Γενική Απεργία την Τρίτη και Τετάρτη των μισθωτών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα αλλά και του επαγγελματοβιοτεχνικού και εμπορικού κόσμου, τα λαϊκά στρώματα δείχνουν την αποφασιστικότητα τους να παλέψουν για να μην περάσουν τα καινούργια αντιλαϊκά μέτρα, μέτρα που θα συντελέσουν στην πλήρη καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας.

Για να είμαστε ειλικρινείς όμως οι κινητοποιήσεις με την μορφή πάλης που έχουν σήμερα –απόλυτος σεβασμός στην αστική νομιμότητα, παντελής έλλειψη περιφρούρησης της απεργίας (στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης αλλά και στις αρχές τις δεκαετίας του ’80 δεν τολμούσε να εμφανιστεί απεργοσπάστης)- σε συνάρτηση με τον βρόμικο ρόλο των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ_ΑΔΕΔΥ δεν νομίζουμε ότι μπορεί να ανακόψουν την βάρβαρη επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι πλουτοκράτες και το πολιτικό τους προσωπικό στον κόσμο της δουλειάς και στα φτωχά λαϊκά στρώματα.
 http://activistika.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5774.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου