'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

23η ΜΕΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ!

ert-louketo
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ!
Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες έχουν παρουσιαστεί τριβές ανάμεσα σε τρόικα και κυβέρνηση που καθυστερούν την κατάθεση του νέου νομοσχεδίου εκτρώματος για το νέο φορέα ραδιοτηλεόρασης , που θα υποκαταστήσει την ΕΡΤ.
Οι τριβές αφορούν απαιτήσεις της τρόικας ώστε οι εργαζόμενοι στο νέο φορέα να μην ξεπερνούν, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, τους εξακόσιους.
Πρόθεση πάντως της κυβέρνησης είναι , σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο νομοσχέδιο για το νέο (ψευτο)ραδιοτηλεοπτικό φορέα, εφ'όσον επέλθει συμφωνία με την τρόικα, να κατατεθεί και να ψηφιστεί υπό τη μορφή του κατεπείγοντος!!!
Αυτό σημαίνει ότι η κυβερνητική , υπό κοινοβουλευτική συγκάλυψη , χούντα θα επιχειρήσει να υπερψηφίσει πραξικοπηματικά το νομ/διο-τέρας, ίσως και εντός της εβδομάδας , με σκοπό να βάλει, όπως νομίζει, ταφόπτερα στην ΕΡΤ!
Αυτήν την κρίσιμη ώρα που η κυβέρνηση δρομολογεί την παγίωση της συνταγματικής εκτροπής με νέο κοινοβουλευτικό "πραξικόπημα", τα εργατικά συνδικάτα, όλοι οι πολίτες αλλά και σύσσωμες οι δυνάμεις της Αριστεράς πρέπει να στείλουν, από το Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής, μήνυμα λαϊκής ανατροπής για να αποσυρθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να ενταθεί ο αγώνας ενάντια στα σχέδια απολύσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα!
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ: ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ζητούν με πρόταση τους να συνεχίσει, κατ’ αρχήν, τη λειτουργία της η δημόσια ραδιοτηλεόραση αντί για το ασαφές, προσωρινό σχήμα που θέλει η κυβέρνηση. Δεν δέχονται το μεταβατικό σχήμα διότι είναι ταυτόσημο -ισχυρίζονται- με αλλαγή των εργασιακών σχέσεων.
Στην πρόταση (διαμορφώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης) που καταθέτει το προσωπικό της κρατικής ραδιοτηλεόρασης ζητούμενο στη λειτουργία της ως το σχηματισμό του νέου φορέα (ΝΕΡΙΤ) είναι να μην αποκτήσει νέο νομικό πρόσωπο και η εργασία για το επόμενο χρονικό διάστημα να προσφέρεται χωρίς νέα σύμβαση. Η δε αμοιβή να καθορίζεται με τη μορφή «απολαβών ισόποσων προς τους μισθούς» (defacto εργασία) που είχανε οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ως τις 11 Ιουνίου.
Φαίνεται να αποδέχονται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ τα τρία σημεία της πρότασης του υφυπουργού δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή, δηλαδή υπολογισμό αποζημιώσεων με υπέρβαση του ισχύοντος πλαισίου, κίνητρα συνταξιοδότησης και πριμοδότηση για απολυμένους, αρκεί να αποκτήσουν νομική υπόσταση.

Ολόκληρη η πρόταση των εργαζομένων:
Η Γενική Συνέλευση των Δημοσιογράφων της ΕΡΤ ομόφωνα έλαβε σήμερα την ακόλουθη απόφαση, η οποία έχει και τη σύμφωνη γνώμη της ΠΟΣΠΕΡΤ.
H παραβίαση της νομιμότητας έχει καταγραφεί ήδη στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών και της διεθνούς κοινής γνώμης. Η κυβέρνηση ζητά διέξοδο και εκλογίκευση του παράλογου. Γι’ αυτό και ζητά τη συναίνεσή μας στον αποκαλούμενο ενδιάμεσο φορέα. Ζητούν την υπογραφή μας, που θα επιβεβαιώνει πανηγυρικά ότι:
Η ΕΡΤ έκλεισε εν μία νυκτί
Οι εργαζόμενοί της απολύθηκαν για να αντιμετωπιστούν με απεχθείς όρους προσωρινής απασχόλησης και απώλεια των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων

• Το «μαύρο» ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη μιας αναγκαιότητας που επιβλήθηκε… από το υπερπέραν.
Ζητούν αυτά γιατί είναι δεδομένο ότι ο Ειδικός Διαχειριστής Γκ. Μάναλης και ο υπ. Οικονομικών Γ. Στουρνάρας έχουν νομικά και θεσμικά αδιέξοδα. Αυτό προκύπτει από τις απανωτές τροποποιήσεις της ΚΥΑ και επιβεβαιώνεται από τον υφυπουργό Παντελή Καψή, ο οποίος για κάθε διαδικαστικό θέμα αναγγέλλει και μια νέα τροποποίηση της ΚΥΑ. Το μαζικό εξώδικο του συνόλου των εργαζομένων της ΕΡΤ έχει απαντήσει ήδη με τον πιο αποφασιστικό τρόπο ότι δεν αποδέχονται πως η ΕΡΤ έχει κλείσει και πως οι εργαζόμενοί της έχουν απολυθεί.
1. Παρότι η πρόταση του κ. Καψή δεν μπορεί να αποτελέσει ικανή βάση διαλόγου επισημαίνουμε ότι:
Τα τρία πρώτα σημεία της πρότασης του αρμόδιου υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, (υπολογισμός αποζημιώσεων με υπέρβαση του ισχύοντος πλαισίου, κίνητρα συνταξιοδότησης και πριμοδότηση για απολυμένους) είναι θέματα νομοθετικών ρυθμίσεων οι οποίες δεν έχουν δρομολογηθεί ακόμα.
2. Στην κρίσιμη ώρα που οριστικοποιείται το αύριο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι παρόντες, ενεργοί και καταθέτουν θεσμικά και νομικά κατοχυρωμένη πρόταση
Στη θέση της άγονης συζήτησης περί «ενδιάμεσου φορέα» πρέπει να ορισθεί ως συνέχεια της λειτουργίας της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης η συνέχιση της απασχόλησης των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ (κεντρικά και περιφερειακά) για την εξυπηρέτηση των αναγκών του δημοσίου συμφέροντος, όπως ορίζει ρητά η απόφαση του ΣτΕ και συστήνει η EBU:
Α) Λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης με πλήρες ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα, το σύνολο των δραστηριοτήτων της ΕΡΤ και διαδικτυακούς ιστότοπους.
Β) Διαφύλαξη υποδομών και εξοπλισμού της ΕΡΤ, περιφρούρηση της δημόσιας περιουσίας.
Όσον αφορά τους εργαζόμενους ζητούμε:
Α. Η εργασία μας το επόμενο χρονικό διάστημα να προσφέρεται χωρίς νέα σύμβαση και η αμοιβή να καθορίζεται με τη μορφή «απολαβών ισόποσων προς τους μισθούς» που είχαν μέχρι την 11η Ιουνίου οι εργαζόμενοι και οι οποίοι μισθοί εξακολουθούν να υφίστανται λόγω των άκυρων απολύσεων.
Β. Σαφές και νομικά τεκμηριωμένο πρόγραμμα «εθελουσίας εξόδου», κίνητρα πρόωρης συνταξιοδότησης, για όλους εκείνους που θα επιθυμούσαν να λάβουν την αποζημίωσή τους (από την ΕΡΤ και όχι τον κρατικό προϋπολογισμό) και να προχωρήσουν σε συνταξιοδότηση, ή να αναζητήσουν άλλον εργοδότη και όχι εργασιακή σχέση με τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Καταβολή αποζημιώσεων – σε όποια φάση- με υπολογισμένη τη συνολική προϋπηρεσία στην ΕΡΤ (από την πρώτη σύμβαση έργου), χωρίς πλαφόν. Ο ειδικός λογαριασμός, που αναφέρεται στην πρόταση του κ. Καψή, μόνο αμφιβολίες εγείρει και κακές μνήμες, αφού όπου έχει χρησιμοποιηθεί έχει οδηγήσει σε στρέβλωση της διαδικασίας καταβολής αποζημιώσεων και πάντα εις βάρος των απολυμένων.
Για εμάς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, καταληκτικά μοναδική προϋπόθεση είναι να εκπέμψει κανονικά η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και να λειτουργήσουν όλες οι δραστηριότητές της. Να δώσει τέλος η κυβέρνηση στο μπαράζ παρανομίας και θεσμικών εκτροπών με μία αποφασιστική στροφή στη νομιμότητα.
Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί η τελική απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ επί της προσφυγής της ΠΟΣΠΕΡΤ (27 Σεπτεμβρίου 2013).

KΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ
Πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει «τις άκρως επιζήμιες για τη Δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον ενέργειες, πράξεις και παραλείψεις, παντός υπευθύνου που σχετίζονται με την απόπειρα βίαιης κατάργησης της ΕΡΤ και την παρεμπόδιση λειτουργίας και εκπομπής της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην Επικράτεια» κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ εντοπίζει «παραβίαση του Συντάγματος και της δημοκρατικής νομιμότητας από την απόπειρα κατάργησης της ΕΡΤ ΑΕ» κάτι, που όπως επισημαίνεται, «η Βουλή πρέπει άμεσα να εξετάσει πώς, κατ' ευθεία παραβίαση του συνταγματικού πλαισίου, δρομολογήθηκε ο ξαφνικός θάνατος της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».
Γίνεται λόγος για «καταστρατήγηση του συνταγματικά και υπερνομοθετικά κατοχυρωμένου δικαιώματος των πολιτών πρόσβασης στην πληροφόρηση και παραβίαση των υποχρεώσεων της Ελληνικής Πολιτείας έναντι του Ελληνισμού της Διασποράς», καθώς και για «παραβίαση της προσωρινής διαταγής και της απόφασης περί αναστολής του Συμβουλίου της Επικρατείας».
Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής ενότητες προς διερεύνηση:
  • ζημία από τις οφειλόμενες αποζημιώσεις στο προσωπικό της ΕΡΤ
  • ζημία από την αντιποίηση των πνευματικών δικαιωμάτων στο Αρχείο της ΕΡΤ και στο περιοδικό Ραδιοτηλεόραση
  • ζημία και διαφυγόντα κέρδη από την ακύρωση προγραμματισμένων εκπομπών
  • ζημία και διαφυγόντα κέρδη από την αδυναμία εκτέλεσης συμβατικών υποχρεώσεων κάλυψης γεγονότων (συμπεριλαμβανομένων αθλητικών γεγονότων, που, ενώ έχουν πληρωθεί από την ΕΡΤ, αναμεταδίδονται από ιδιωτικούς σταθμούς)
  • ζημία από την κατάπτωση ποινικών ρητρών για αθέτηση συμβατικών υποχρεώσεων χωρίς έγκαιρη αναγγελία στον αντισυμβαλλόμενο
  • ζημία από την αδυναμία υλοποίησης προγραμμάτων ΕΣΠΑ
  • ζημία από τον κίνδυνο κατάργησης του προγράμματος της ERT HD και ουσιαστικής αχρήστευσης ανάλογου εξοπλισμού αξίας εκατομμυρίων ευρώ που έχει προμηθευτεί μέχρι σήμερα η ΕΡΤ

ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: «ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΣΤΗΝ ΕΡΤ»
Την Κομισιόν κατηγόρησε ευθέως ότι φέρει τεράστιες ευθύνες για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, μιλώντας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα της του κλεισίματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην Ελλάδα.
Ο Έλληνας ευρωβουλευτής, μεταξύ άλλων τόνισε ότι από το κλείσιμο της ΕΡΤ θα ωφεληθούν «Τα ιδιωτικά κανάλια και όσοι περιμένουν να λεηλατήσουν τη δημόσια περιουσία», ενώ χαμένοι θα είναι «η δημοκρατία, η ελευθερία του τύπου, ο πολιτισμός, η σύγχρονη ιστορία της χώρας μας και οι εργαζόμενοι που απολύονται».
Στην τοποθέτηση του Νίκου Χουντή θέλησε να απαντήσει, κάνοντας χρήση της μπλε κάρτας (χρησιμοποιείται για διευκρινιστικές ερωτήσεις), η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ροδή Κράτσα, η οποία ωστόσο, αντί να θέσει ερώτηση στην ομιλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προτίμησε να επιτεθεί στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, κατηγορώντας τους ότι αυτοί ευθύνονται για το «μαύρο» στις οθόνες, αφού «δεν υπάκουσαν στην απόφαση και ήθελαν πειρατικά, οι ίδιοι, να εκπέμπουν»!!!
Ο Νίκος Χουντής, στη δευτερολογία του, με έντονο ύφος, κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να «συμμορφωθεί με την απόφαση των δικαστηρίων, με το πρωτόκολλο του Άμστερνταμ και με τις οδηγίες που απαγορεύουν ομαδικές απολύσεις, ώστε να επανέλθει η νομιμότητα».
Ο τοποθέτηση του Νίκου Χουντή και ο διάλογος όπως εξελίχθηκε, έχει ως εξής:
ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ
«Η δημόσια ραδιοτηλεόραση στην Ελλάδα είναι για 23η ημέρα κλειστή. Η Κομισιόν από την πρώτη στιγμή, και το ακούσαμε και σήμερα, είπε: «Δεν είναι δικό μου έργο, είναι απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης». Έβγαλε και μία ανακοίνωση, το ακούσαμε και αυτό πάλι σήμερα, ότι εν πάση περιπτώσει, κατανοεί αυτές τις προσπάθειες για τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό της ελληνικής οικονομίας.
Ερωτώ κύριοι συνάδελφοι: Είναι εκσυγχρονισμός της ελληνικής οικονομίας να κλείνει η δημόσια ραδιοτηλεόραση των ευρωπαίων πολιτών; Είναι εκσυγχρονισμός να πέφτει μαύρο στο εκράν της τηλεόρασης; Είναι εκσυγχρονισμός να απολύονται 2600 εργαζόμενοι; Είναι εκσυγχρονισμός να επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός; Ποιος κερδίζει από αυτή την υπόθεση; Τα ιδιωτικά κανάλια και όσοι περιμένουν να λεηλατήσουν τη δημόσια περιουσία. Ποιος χάνει κύριε Επίτροπε από αυτή την υπόθεση; Χάνει η δημοκρατία, χάνει η ελευθερία του τύπου, χάνει ο πολιτισμός, χάνει η σύγχρονη ιστορία της χώρας μας, χάνουν οι εργαζόμενοι που απολύονται.
Αγαπητοί συνάδελφοι, κύριε Επίτροπε, δε νομίζω ότι μπορείτε να κρύβεστε πίσω από αυτή την τοποθέτηση. Είσαστε το ίδιο υπόλογοι. Η ελληνική κυβέρνηση λέει ότι προέβη σ’ αυτή την ενέργεια, τη βάρβαρη και πραξικοπηματική, διότι πρέπει να κάνει 4000 απολύσεις, για να πάρει τη δόση στο τέλος του χρόνου.
Σήμερα λοιπόν, αντιληφθείτε ότι υπόλογη δεν είναι μόνο η ελληνική κυβέρνηση. Υπόλογη είναι και η Κομισιόν διότι καλύπτει αυτή τη βάρβαρη, πραξικοπηματική, πρωτοφανή πράξη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα».
ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ
«Κύριοι συνάδελφοι, λυπάμαι που κάνω στον Έλληνα συνάδελφο αυτή την παρέμβαση, γιατί θα έπρεπε να γνωρίζει την ιστορία του μαύρου, όπως αναφέρθηκε, στις οθόνες. Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι πολύ συζητήθηκε το μαύρο. Το μαύρο δεν ήταν η επιλογή στο προσωρινό αυτό κλείσιμο. Θα μπορούσε η ΕΡΤ, μη λειτουργώντας κανονικά, να έχει επαναλαμβανόμενες παλαιότερες εκπομπές. Το μαύρο επήλθε γιατί οι εργαζόμενοι δεν υπάκουσαν στην απόφαση και ήθελαν πειρατικά, οι ίδιοι, να εκπέμπουν. Τα διευκρινίζουμε τα πράγματα σαν μία υπόθεση που δεν είναι απλή στο να την καταλάβουν οι συνάδελφοι».
ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ
«Αυτός, όπως αντιληφθήκατε αγαπητοί συνάδελφοι, είναι ένας διάλογος που γίνεται στα ελληνικά δεδομένα. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Θέλω να σας πω ότι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ τη λειτουργούν συνέχεια, διότι η απόφαση των δικαστηρίων ήταν ότι πρέπει να επαναλειτουργήσει με πλήρες πρόγραμμα, απ’ την επόμενη στιγμή. Επομένως, είναι πολύ προσχηματικό αυτό που λέγεται. Οι Έλληνες εργαζόμενοι, με τη βοήθεια της EBU και τη βοήθεια του διαδικτύου  εκπέμπουν πλήρες πρόγραμμα. Άρα, το θέμα είναι να συμμορφωθεί με αυτή την απόφαση και με το πρωτόκολλο του Άμστερνταμ η ελληνική κυβέρνηση, να συμμορφωθεί με οδηγίες που απαγορεύουν ομαδικές απολύσεις, και να επανέλθει η νομιμότητα. Αυτή είναι η απάντησή μου. Οι Έλληνες συνάδελφοι το ξέρουν πάρα πολύ καλά, νομίζω ότι και στην Ευρώπη το παρακολουθείτε το θέμα ότι έχει αυτές τις διαστάσεις».
Την τοποθέτηση του Νίκου Χουντή, την ερώτηση της Ροδής Κράτσα και τη δευτερολογία του Νίκου Χουντή, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο link:
http://www.youtube.com/watch?v=DpPsL3vjBVI&feature=youtu.be

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΠΟΣΠΕΡΤ
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (3/7) με αντιπροσωπεία της ΠΟΣΠΕΡΤ στον Περισσό.
«Μας δόθηκε η ευκαιρία για μια ακόμη φορά να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Επιμένουμε να καταργηθεί εδώ και τώρα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που οδήγησε στο κλείσιμο της ΕΡΤ και σε μαζικές απολύσεις των εργαζομένων, και που βέβαια όσο είναι σε ισχύ ανοίγει τον δρόμο για απολύσεις σε όλο τον ευρύτερο δημόσιο τομέα- ήδη έχουν πάρει σειρά τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα καθώς και άλλοι οργανισμοί του Δημοσίου», δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ. Σε δηλώσεις προέβησαν επίσης ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης, πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ και η Μάχη Νικολάρα, δημοσιογράφος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 3 ΙΟΥΛΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ
19.00 Ανοικτή συζήτηση - Πρωτοβουλία για την ΕΡΤ
Για μια Ελεύθερη Ραδιοφωνία Τηλεόραση
Για ελεύθερη ενημέρωση
Για ελεύθερο πολιτισμό.
Για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών από την κερδοσκοπική λαίλαπα.
Σας καλούν οι:
Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Μάρω Δούκα, Αγλαΐα Κυρίτση, Γιάννης Μαϊστρος, Κώστας Αρβανίτης, Γιάννης Αγγελάκας, Ιωάννα Καρυστιάνη, Γιάγκος Ανδρεάδης, Γιώργος Αυγερόπουλος, Κώστας Βαξεβάνης, Κάτια Γέρου, Λεωνίδας Βαρδαρός, Τέα Βασιλειάδου, Γιώργος Μητρόπουλος, Σπύρος Γραμμένος, Παντελής Δεντάκης, Νίκος Ζούδιαρης, Θύμιος Καλαμούκης, Δημήτρης Καλιαμπάκος, Κυριάκος Κατζουράκης, Λίντα Ζαφειροπούλου, Αλέξανδρος Λαμπρίδης, Γιώργος Μανιάτης, Γιώργος Ζιόβας, Πέπη Ρηγοπούλου, Εύα Μαυρογένη, Γιώργος Μεράντζας, Όλγα Μοσχοχωρίτου, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Θωμαϊς Παπαϊωάννου, Πέτρος Παπακωνσταντίνου, Κατερίνα Παλιού, Γιώργος Πλειός, Θανάσης Σκαμνάκης, Διονύσης Τσακνής, Άρης Χατζηστεφάνου.
Ακολουθεί συναυλία στις 22:00 :
«ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ»
- Βασίλης Μπαμπούνης
- Άγριες Φράουλες
- Δραμαμίνη
- Γιώργος Perou
- Minor Project
- Radio Sol
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το προηγούμενο ρεπορτάζ της Iskra.
Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013.
iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου