'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΣΤΕ: ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ

epikratias-ste012E8C1C4F50C8BΣυζητήθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων Γενικής Γραμματείας Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος και μελών του Δ.Σ. του φορέα κατά της απόφασης του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου να υποχρεώσει όλους τους εργαζόμενους να υπογράψουν δήλωση τήρησης στατιστικού απορρήτου.
Η δήλωση αυτή δεσμεύει όλους τους εργαζομένους στην ΕΛΣΤΑΤ, καθώς προβλέπει ότι αν παραβιάσουν τους όρους της κινδυνεύουν με πρόστιμα από 10.000 έως 200.000 ευρώ και απόλυση. Η δέσμευση αφορά κάθε στοιχείο σχετικό με την υπηρεσία τους και ισχύει ακόμα και ενώπιων των δικαστηρίων, των ανακριτικών αλλά και των αστυνομικών αρχών.


Η ηγεσία της ΕΛΣΤΑΤ προέβη στην συγκεκριμένη ενέργεια μετά τις δικαστικές διαστάσεις που έλαβε η υπόθεση που αφορούσε σε τεχνητή διόγκωση του ελλείματος το 2009.
πηγή: euro2day.gr
http://kartesios.com/?p=165028#more-165028

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου