'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: «ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ»


“Η μόνη διέξοδος από την κρίση είναι να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του για την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος”, τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου.
Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ότι τάσσεται υπέρ της εξόδου της χώρας από την ΕΕ και της μονόπλευρης διαγραφής του χρέους.
Ερωτηθείσα εάν ζήτησε εκλογές, τόνισε ότι “οι εκλογές είναι επιμέρους θέμα”, καθώς και ότι “το βασικό είναι να συνεχιστεί πάλη κατά του συστήματος”.

Δηλώσεις στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
“Από δω και μπρος τα πράγματα θα κριθούν κυριολεκτικά από το γίγαντα λαό και όχι από τις διαπραγματεύσεις που κάνει η κυβέρνηση και από συμβούλια και διαβούλια με τα άλλα κόμματα”, δήλωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλ. Παπαρήγα, από την Ομόνοια, όπου συγκεντρώθηκε το ΠΑΜΕ.
“Ο λαός χωρίς φόβο, χωρίς αυταπάτη πρέπει να τραβήξει μπροστά ως την τελική νίκη. Νίκη θα υπάρξει όταν ο λαός το αποφασίσει. Μία είναι η λύση: Ο πλούτος που υπάρχει σε αυτή τη χώρα να γίνει λαϊκός. Να αποδεσμευτούμε από τα δεσμά της ΕΕ και μονόπλευρα να διαγραφεί το χρέος. Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει”, πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου