'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Καταγγελίες - φωτιά για τον τραυματισμό του ρεπόρτερ


ΑΘΗΝΑ 06/04/2012

Διαφημίσεις Google

Νανοβιονικο γιλεκο ZouglaΓνήσια Προιόντα Nanobionic,
Υγεία, ισορροπία, ενέργεια, ευεξία
www.nanobionic.com
Καταγγελίες που προκαλούν αίσθηση σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Μάριου Λώλου από άνδρα των ΜΑΤ έκανε η σύντροφος του, επίσης δημοσιογράφος, Ντίνα Δασκαλοπούλου.

Μιλώντας στον Real FM από το νοσοκομείο πριν την επιτυχή επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο κ. Λώλος, η κ. Δασκαλοπούλου ανέφερε ότι χτυπήθηκε πισώπλατα και μάλιστα με την ανάποδη του γκλομπ δηλαδή με την σκληρή λαβή - εξ' ου και θρυμματίστηκαν τα κόκαλα του κρανίου.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Λώλος έχει πέσει θύμα αστυνομικής βίας και στα επεισόδια του Δεκεμβρίου και τόνισε ότι η βία κατά ενός γνωστού ανθρώπου που είναι εμφανές ότι κάνει τη δουλειά του στο σημείο, δείχνει πως "ξέρουν ποιον χτυπούν".

Σημείωσε ότι ο σύντροφός της έχει δεχτεί επανειλημμένα απειλές από αστυνομικούς και υπενθύμισε ότι πρόσφατα η Ένωση Φωτορεπόρτερ "ήρθε σε ευθεία σύγκρουση με την ΕΛ.ΑΣ." όταν πήρε εικόνες που τράβηξαν ρεπόρτερ και τις δημοσιοποίησε στο site της ΕΛ.ΑΣ. καλώντας τους πολίτες να αναγνωρίσουν όσους απεικονίζονταν και - σύμφωνα με την αστυνομία - προέβαιναν σε παράνομες πράξεις.

Μίλησε ουσιαστικά για στοχοποίηση του κ. Λώλου και τόνισε ότι η Ένωση είναι ένα δυναμικό σωματείο που αποτελεί "τα μάτια και τα αφτιά της μιας κοινωνίας". "Γίνεται έγκλημα και δεν θέλουν αυτόπτες μάρτυρες" είπε η κ. Δασκαλοπούλου.

Ενημέρωσε ότι θα καταθέσουν μήνυση όχι κατ' αγνώστου αλλά κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για πολιτική και ηθική αυτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου