'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

To 48ωρο της οργής



To 48ωρο της οργήςΣτο απόγειό της φτάνει αύριο και μεθαύριο η «καυτή» απεργιακή εβδομάδα που διανύουμε, με τη 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Τα συνδικάτα κάνουν λόγο για «την πλέον κρίσιμη μεταπολιτευτικά απεργιακή κινητοποίηση» και καλούν τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικό «παρών» στις απεργιακές συγκεντρώσεις, ενώ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό της Βουλής την Πέμπτη, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
«Η εβδομάδα που διανύουμε είναι μία από τις κρισιμότερες της σύγχρονης Ιστορίας της χώρας. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και της τρόικας, όπως υλοποιούνται από το πολυνομοσχέδιο-λαιμητόμο, οδηγούν την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Βρεττάκος.
Η αυριανή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί στο Πεδίον του Αρεως, ενώ για μεθαύριο, την ίδια ώρα, στο Σύνταγμα. Το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση αύριο στην Ομόνοια στις 11.00 και την Πέμπτη προχωρεί σε περικύκλωση της Βουλής.
ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου