'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Και μετά την ελπίδα, η απογοήτευση, η κούραση ...

Από ΒΑΘΥ , Κυριακή, 17 Μαΐου 2015 | 7:48 μ.μ.

 Της Τ. Γ. 

Και μετά την ελπίδα, η απογοήτευση, η κούραση, ακόμα και η αμφιβολία για «το καλό των προθέσεων».
Και όλα αυτά πριν την πάροδο του πρώτου τετραμήνου της κυβέρνησης της ''αριστεράς''!
Ποτέ δεν υπήρξαν μεγάλες προσδοκίες του λαού για τα «σημαντικά και τα δύσκολα». Μια ελπίδα για αλλαγή ήθους και στάσης υπήρξε που κι αυτή τείνει  να εξατμιστεί μετά τα καθημερινά αρνητικά  δείγματα που λαμβάνει η κοινωνία.

Ίδιος λόγος, ίδια επικοινωνιακή ανάλωση, ίδια ασθενής μνήμη, ακόμα και ίδια πρόσωπα σε καίριες θέσεις με τους προκάτοχους τους! Παναρίτη, Σαγιάς, Ταγματάρχης, μερικές από τις «εξαίρετες»  επιλογές της κυβέρνησης που δεν σταματά να μας εκπλήσσει με έργα και δηλώσεις. Κορυφαίος όλων ο κ. Πανούσης, άξιος διάδοχος του κ. Δένδια του οποίου τα κεκτημένα επιθυμεί να διαφυλάξει!

Με τέτοια ''οράματα'' ο κόσμος δεν προχώρα μπροστά αγαπητοί σύντροφοι της αριστερής κυβέρνησης! Ξυπνήστε και δώστε επιτέλους σ' αυτόν τον λαό που σας εμπιστεύτηκε και σας έφερε στην εξουσία , αυτό που πραγματικά προσδοκά. Αλήθεια και εντιμότητα!

Μιλήστε του απλά και ειλικρινά  για ότι πραγματικά συμβαίνει στο πολιτικό σκηνικό. Παραδεχτείτε τα λάθη σας, εκθέστε του έντιμα την υπάρχουσα κατάσταση. Όχι άλλες ''αισιοδοξίες'' για «αμοιβαίες επωφελείς λύσεις» με τα αρπακτικά της Ευρώπης!

Ακόμα κι αν πιστεύατε αρχικά-υπολογίζοντας σε συμμαχίες με άλλους λαούς-ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό, τώρα έχει καταστεί πασιφανές ότι το συμφέρον του αμνού δεν μπορεί να ταυτιστεί με το συμφέρων του λύκου!
Αποδείξτε ότι πράγματι σέβεστε τον τίτλο της ''αριστεράς'' τιμώντας αυτούς που σας τίμησαν! Φερθείτε τίμια, πείτε την αλήθεια , αλλάξτε πορεία!

Κι αν τούτος ο λαός διατηρεί ακόμα αρετές των προγόνων του, θα στηθεί δίπλα σας και μαζί θα προσπαθείστε για ένα πιο φωτεινό μέλλον. Αν όχι, θα χάσετε την εξουσία, κερδίζοντας όμως μια καλή  θέση  στην ιστορία και την καρδιά μας!
 http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_535.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου