'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΧΑΪΝΗΔΕΣ-"Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ"


Αφιερωμένο σ' όλα τα αθώα μάτια του πλανήτη . Όποιος νομίζει ότι αντέχει να τα βλέπει , ακόμη κι αν ξέρει το μέλλον που τους ετοιμάζουν οι ειδήμονες , οι καιροσκόποι , κερδοσκόποι , ιθύνοντες , μεγαλοσχήμονες , αρμόδιοι , κυβερνώντες , αντιπολιτευόμενοι , μη κυβερνητικές οργανώσεις , διεθνείς οργανισμοί με λεζάντες βασισμένες στο όνομα των παιδιών , εκπαιδευτικοί , διαφημιστές που τα χρησιμοποιούν για να προσελκύσουν πελάτες και να πουλήσουν την πραμάτεια τους στους λάτρεις της εικόνας , του περιτυλίγματος και όχι του πραγματικού περιεχομένου , ενημερωμένοι , υπεύθυνοι , υπαίτιοι , ένοχοι και συνένοχοι , αλλά κι εκείνοι που απλά παρακολουθούν τα γεγονότα και τις εξελίξεις παγκοσμίως και συνεχίζουν να μην αντιδρούν και να μην ανησυχούν ......... ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ .
ΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!!!!!!!! ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ , ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ , ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ . ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου