'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η δήλωση του Μάρδα έδειξε τι σημαίνει αριστερός ανθρωπισμός

Από askordoulakos , Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 | 3:21 μ.μ.

Του Κώστα Καίσαρη (από sentragoal.gr)

ΚΑΙ δεν αποτελεί την εξαίρεση ο σιορ Κοντονής, που ανοίγει το στόμα του και δεν ξέρει τι λέει. Ο κυβερνητικός θίασος είναι σκέτο Δελφινάριο. Ετσι και βγούνε στο σανίδι, στο ταμείο ανεργίας θα τον στείλουνε τον Μάρκο Σεφερλή (φωτό). Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές και από τον Μάρδα, τον υφυπουργό Εξωτερικών. Που βγήκε στο σεργιάνι για Σύρους επενδυτές: «Αν υπάρχουν κάποιοι εξ αυτών που να έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ, θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής».

Αυτό πάει να πει αριστερός ανθρωπισμός: Οσοι Σύροι είναι φορτωμένοι, είναι και καλοδεχούμενοι. Οσοι είναι ρέστοι και μπατίρηδες, θα μείνουν κλειδαμπαρωμένοι στα Χοτ Σποτς. Οπως αποκαλούνται κομψά τα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Οπως ο Χίτλερ θεωρούσε επικίνδυνους όλους τους Εβραίους, λόγω της θρησκείας τους, έτσι και η σύγχρονη Ευρώπη θεωρεί επικίνδυνους, λόγω της θρησκείας τους, όλους τους ισλαμιστές.

Από πού κι ως πού, όμως, η έκπληξη ότι ένας Αριστερός υπουργός κοιτάει τους πρόσφυγες στην τσέπη; Λογικό και αναμενόμενο είναι αυτό. Οση σχέση έχει άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ με την Αριστερά, άλλη τόση έχει και ο εν λόγω Μάρδας. Σαρξ εκ της σαρκός του ΠΑΣΟΚ. Επιλογή του Χριστοδουλάκη σαν γγ του υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά στη συνέχεια και επί Ακη Τσοχατζόπουλου. Στο ΠΑΣΟΚ και στην ΠΑΣΚΕ μέχρι το 2011.

Εκανε μια μικρή στάση στο Ποτάμι, πήρε χαμπάρι τη δουλειά με τον ΣΥΡΙΖΑ κι άνοιξε την πόρτα, διά μέσου του Βαρουφάκη. Υπουργός και στις δυο κυβερνήσεις Τσίπρα, παρακαλώ. Πού είναι όμως το περίεργο σχετικά με τα 250 χιλιάρικα; Οταν έχεις διατελέσει εκ δεξιών του Χριστοδουλάκη και του Τσοχατζόπουλου. Οταν έχεις υπηρετήσει και διακονήσει το σύστημα ΠΑΣΟΚ, έχεις μάθει να τα μετράς όλα με βάση τα λεφτά. 

Και στο φινάλε, έχει δείξει πουθενά αλλού ο ΣΥΡΙΖΑ το αριστερό του πρόσωπο, για να το δείξει στους πρόσφυγες;
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/03/blog-post_690.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου