'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ο ΔΣΑ για το μνημόνιο…

 
Rate This
Ο Δικηγορικός Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ) θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Ανθρώπου μετά τις πληροφορίες για απόρριψη από το Συμβούλιο της Επικρατείας την αίτηση ακύρωσης ορισμένων αποφάσεων του μνημονίου.
Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου θα προσφύγει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ) μετά τις πληροφορίες που θέλουν το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) να έχει απορρίψει την αίτηση ακύρωσης ορισμένων αποφάσεων του μνημονίου.
Η προσφυγή στο ΣτΕ από κοινού με άλλους επιστημονικούς φορείς έγινε στις 29 Ιουλίου 2010 και ότι η υπόθεση συζητήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2010.
Ο ΔΣΑ αναμένει από το ανώτατο δικαστήριο να δημοσιεύσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα “ λόγω της σοβαρότητας και του επείγοντος του θέματος” την απόφαση.
Επίσης, ο ΔΣΑ εκφράζει:
  • Τη λύπη του για την απαράδεκτη διαρροή της απόφασης της διάσκεψης της μείζονος Ολομέλειας την ίδια ακριβώς ώρα που η κυβέρνηση του Μνημονίου ζητούσε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή
  • Τη λύπη του για την ποιότητα που έχει λάβει η δημοκρατία στη χώρα, μετά τα παραπάνω φαινόμενα και
  • Την ελπίδα ότι το περιεχόμενο της απόφασης δεν έχει αποδοθεί σωστά από τις δημοσιογραφικές πληροφορίες.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου