'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κύριοι βουλευτές ..... μπουουουουουουου !!!!!!!!!! οι αγανακτισμένοι .

Τρομάξατε ? Μα γιατί ? Ο ελληνικός λαός είναι απ' έξω απ' τη βουλή . Ναι ο ελληνικός λαός , σας θυμίζει κάτι τ' όνομα ? Ναι αυτοί που τους θυμάστε μόνο προεκλογικά , που για να αλιεύσετε την ψήφο του , τον φλομώνετε στα ψέμματα , τις υποσχέσεις και τα παραμύθια ? Μήπως αρχίσατε να θυμάστε ? Ο ελληνικός λαός που στο όνομά του .... με πόνο βέβαια , παίρνετε τα μέτρα λιτότητας , αποφασίζετε γι' αυτόν χωρίς αυτόν : για το μέλλον του , για το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής του περιουσίας , για την ανεργία του , την περικοπή των μισθών και συντάξεων , την εξαθλίωση και την περικοπή κάθε προνοιακού και κοινωνικού του κεκτημένου και τώρα πια με νόμο τα όργανά του , την μεταλλαγμένη διατροφή του και το ολοκληρωτικό του ηλεκτρονικό ξεγύμνωμα από τα προσωπικά του δεδομένα με την απογραφή και την κάρτα του πολίτη .

Καταπατήσατε το σύνταγμα και τους νόμους , κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων . Υπονομεύσατε το μέλλον των παιδιών μας και τα όνειρά τους ,κλείνοντας σχολεία , πανεπιστήμια , θέσεις εργασίας . Τα τιμημένα γηρατειά τα μετατρέψατε σε εξαθλιωμένα γεροντάκια με συντάξεις πείνας και περικοπές στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , θέτοντάς τους το δίλλημα : αυτό το μήνα να κόψω απ' το φαγητό ή από τα φάρμακα που δεν μου γράφουν ? Να πεθάνω από πείνα ή από αρρώστεια ?
Και όλα αυτά για να σώσετε τις τράπεζες από τα χρέη τους και το ασύδοτο και αχόρταγο πολιτικό σύστημα . Γιατί πέστε μου , τι άλλο εξυπηρετεί η βουλευτική σας ασυλία , εκτός της ατιμωρησίας σας ? Ποια μέτρα λιτότητας πήρατε για την αφεντομουτσουνάρα σας ? Συνεχίζετε να ζείτε όπως προ μνημονίου και Δ.Ν.Τ εποχής με χλιδή και πολυτέλεια , άνετα κι ωραία ?


Μετά τα φάσκελα που σας έριξαν εχθές και τις δηλώσεις που κάνατε , φάνηκε καθαρά , ότι το πρόβλημά σας είναι ότι ζείτε σε εικονική πραγματικότητα , σ' ένα πολυτελές γκέτο , με φρουρούς και αυλοκόλακες . Κάποια αναγκάστηκε να περπατήσει στον Εθνικό κήπο και αμάθητη όπως ήταν , πάτησε μια πέτρα και στραμπούληξε το πόδι της . Μη μου πεις !!!!!! Καλέ αυτό δεν είναι τίποτε . 'Εχει ακούσει η κυρία αυτή ότι έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες των Ελλήνων , το τελευταίο διάστημα , εξαιτίας του αδιεξόδου που τους έχουν οδηγήσει ?

Μα γι' αυτήν ήταν σημαντικότερο να αποφύγει τη μούντζα της αρκούδας !!!!
Στη βουλή βρίσκεστε για να υπηρετείται τον ελληνικό λαό και να διαφυλάττετε το σύνταγμα και τους νόμους μας . Σταματήστε να μας βλέπετε σαν νούμερα και οικονομικούς δείκτες . Μήπως αν ρίχνατε μια ματιά στα προβλήματα του λαού , στα πανώ των αγανακτισμένων και στη φωνή τους , θα μπορούσατε να κυκλοφορείται κι εσείς ελεύθερα ?

Αλήθεια ο " μαζί τα φάγαμε " , πότε είπε ότι οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα είναι ανωτάτου επιπέδου και μετά τα χθεσινά ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ένιωσε εξόχως οργισμένος και ταπεινωμένος ? Γιατί εγώ άλλα διάβασα : Απαξιωτική αναφορά στους "αγανακτισμένους" πολίτες κάνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα. Κάνει λόγο για "μόδα των τεχνολογιών" και "ανώδυνη εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική" .

Τελικά νομίζουν ότι κυβερνούν χοντρόπετσα γαϊδούρια ασαμάρωτα και θεωρούν εαυτούς λεπτεπίλεπτους κι υπερευαίσθητους . Ας προσέχουν όμως γιατί εκτός από φάσκελα ρίχνουμε και κλωτσιές άμα ...... μουλαρώσουμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου