'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μέρκελ: "Οσο ζω δεν θα μοιραστούμε το χρέος"- Να πήγαινε και σε κανένα ψυχίατρο:

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012


  Με απλά λόγια, όσο "ζεί" αυτό το ζόμπι...θα πεθαίνουμε εμείς!!!... 
 Αλήθεια, τι επαναδιαπραγμάτευση θα πάει να κάνει η Αγία Τριάς του μνημονίου;
 Τα προεκλογικά ψέμματα, μας έχουν φέρει στα σημερινά αδιέξοδα.
 Η Ελλάδα πρέπει να απαντήσει άμεσα και επαναφέρει στην πραγματικότητα το ζόμπι που πιστεύει ότι μπορεί με αποφάσεις της να κάνει πραγματικότητα ,ένα νέο ολοκαύτωμα στην Ευρώπη.
 Οι δηλώσεις της.. αποκαλυπτικές..
«Δεν θα υπάρξει κοινή ανάληψη χρέους όσο ζω», φέρεται να είπε η καγκελάριος της Γερμανίας, Αγκελα Μέρκελ, μιλώντας σε βουλευτές του κόμματός της.
  Η δήλωση της κ. Μέρκελ είναι ενδεικτική της πίεσης που ασκείται στη Γερμανία για αποφασιστικά μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης ενόψει της συνόδου κορυφής,
αύριο και μεθαύριο στις Βρυξέλλες. Ενδεικτικές του κλίματος που υπάρχει στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ήταν οι φήμες πως ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι απείλησε με παραίτηση εάν δεν συμφωνήσει η Γερμανία σε έκδοση ευρωομολόγου. 
Οι φήμες διαψεύστηκαν από τη Ρώμη. Τη σύσταση ενός ευρωπαϊκού υπουργείου Οικονομικών, την έκδοση ευρωομολόγου αρχικά μικρής διάρκειας, ταυτόχρονα με τον στενότερο δημοσιονομικό έλεγχο των κρατών–μελών και τη δημιουργία τραπεζικής ένωσης με κοινό πλαίσιο ασφάλισης καταθέσεων, προτείνουν οι τέσσερις κορυφαίοι θεσμικοί εκπρόσωποι της Ε.Ε., δηλαδή, οι πρόεδροι της Ε.Ε. Χέρμαν βαν Ρομπέι και της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και οι ομόλογοί τους, του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ και της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι."
απο Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου