'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Η αλαζονεία ενός αμνήμονα - Οταν ο Νίκος Μπογιόπουλος «ισοπέδωνε» τον νέο πρόεδρο της βουλής Ν. Βούτση. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ , Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015 | 7:13 μ.μ.

Του Γιώργου Αλεξάτου

"Ο λαός μας έχει αποτιμήσει όλους", είπε ο νέος πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου Προφανώς, αναφερόταν στο 35% του ΣΥΡΙΖΑ και το 2,9% της ΛΑΕ.

Κριτήριο ασφαλές για την αξιολόγηση κομμάτων και πολιτικών από έναν αριστερό. Και μάλιστα από κάποιον που βρισκόταν στο ΚΚΕ εσ. του 1,3-1,8%, κατόπιν στο ΚΚΕ Εσ./Α.Α. του 0,1-0,3%, στον ΣΥΝ και τον ΣΥΡΙΖΑ αργότερα, που χαροπάλευαν κάθε φορά για να μπουν στη Βουλή.

Έχεις δίκιο, Νίκο μου! Ο λαός αποτιμούσε και τότε, επί σειρά δεκαετιών. Και σύμφωνα με τη σημερινή λογική σου, πολύ καλά έκανε που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ.

Ξεχνάς μόνο μια μικρή "λεπτομέρεια":

Το ΠΑΣΟΚ υπερψηφιζόταν σε εποχές που υπήρχε δυνατότητα κοινωνικών παροχών και διαμόρφωσης σταθερών σχέσεων πολιτικής εκπροσώπησης με ευρύτατα λαϊκά στρώματα. Εσείς, βρε δόλιε, κυβερνάτε σε μια συνθήκη κοινωνικής καταστροφής. Μην είσαι και τόσο βέβαιος ότι θα μείνετε για πολύ στις θέσεις που κατέχετε...
_____________________________

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να ασχοληθούμε ιδιαίτερα με τα όσα έγιναν στην τελετή της παράδοσης - παραλαβής του προεδρείου της Βουλής.

Να θυμηθούμε όπως ένα περασμένο βίντεο που είχαμε αναρτήσει και στο οποίο ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος «ισοπέδωνε» στην κυριολεξία τον Ν. Βούτση.
 http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/10/blog-post_46.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου