'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

#ask_Zoe (Ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο twitter 19.30 - 21.30)

Ζωντανή μετάδοση στις 18 Σεπ 2015
Η Λαϊκή Ενότητα διοργανώνει ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο twitter την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 με 21.30.

H Ζωή Κωνσταντοπούλου θα απαντήσει στις ερωτήσεις χρηστών του twitter σε μια δίωρη διαδικτυακή συνέντευξη που θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Οι ερωτήσεις θα υποβάλλονται με το hashtag #ask_Zoe και η διαδικασία υποβολής θα ξεκινήσει δύο ώρες νωρίτερα, στις 17.30, και θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Οι ερωτήσεις θα απαντώνται με τη σειρά που θα υποβάλλονται από τους χρήστες στο twitter, με μόνη παρέμβαση την ομαδοποίηση όμοιων ερωτήσεων.


Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά με live streaming από την ιστοσελίδα της ΛΑΕ (http://laiki-enotita.gr), όπου θα διατίθεται ο κώδικας ενσωμάτωσης για όποια ιστοσελίδα θέλει να την αναπαραγάγει. Επίσης θα μεταδίδεται από το κανάλι στο Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=m5C4P...) της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου