'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Οι... ανανεωτές!...

Από ΒΑΘΥ , Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 | 8:39 μ.μ.

Του Γιώργου Αλεξάτου

Μέχρι πριν λίγο ήταν η έντιμη αγωνίστρια που έχοντας καταψηφίσει τα μνημόνια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. τιμούσε την αριστερή προέλευσή της.
Μόνο που η Σοφία Σακοράφα αποδοκίμασε και το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα δήλωσε πως παραμένει, πλέον, ανεξάρτητη στην Ευρωβουλή.

Και μπήκαν σε λειτουργία οι εκτοξευτήρες λάσπης: "Πασόκα ήταν τόσα χρόνια! Για τα λεφτά τα κάνει όλα! Να παραδώσει την έδρα!". Προφανώς, σε μνημονιακό επιλαχόντα!

Αναρωτιέμαι τι ρόλο θα έπαιζαν αυτοί οι άνθρωποι που λασπολογούν ασύστολα (πότε σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πότε σε βάρος του Λαφαζάνη, τώρα σε βάρος της Σακοράφα κ.λπ. κ.λπ.), αν κατείχαν καμιά υπεύθυνη θέση στο ΚΚΕ άλλων εποχών. Ε, ρε και να 'πεφτε κάνας Πλουμπίδης στα χέρια τους! Πόσο μάλλον, αν ήταν σε καμιά ΕΣΣΔ επί Μπέρια...

Οι... ανανεωτές!...
___________

Δήλωση της Ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφα

 ΔΗΛΩΣΗ

11.9.2015

"Έγκαιρα αλλά και ειδικότερα μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου τοποθετήθηκα με δημόσιο τρόπο. Είναι σαφές ότι δεν μπορώ να στηρίξω καμία κυβέρνηση και καμία πολιτική αντιλαϊκών μέτρων, να συναινέσω σε λογικές αναπόδραστου από το νεοφιλελευθερισμό. Ως εκ τούτου ανεξαρτητοποιούμαι από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή.

Παραμένω σταθερή στις θέσεις μου και μετά λόγου γνώσεως πιστεύω ότι ένας άλλος δρόμος δεν είναι απλώς κοινωνικά αναγκαίος και ιστορικά επιβεβλημένος, αλλά είναι και πολιτικά εφικτός.

Αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν από την 21η του Σεπτέμβρη θα δοκιμάσουν ακόμη πιο σκληρά την ελληνική κοινωνία. Και πρέπει να προετοιμαζόμαστε.

Στην κατεύθυνση αυτή αναλαμβάνω δράση και πρωτοβουλίες εντός της πατρίδας μας. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά θα τον περπατήσουμε με τις δυνάμεις που ανέδειξε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου."

Από το Γραφείο Τύπο
 http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/09/blog-post_0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου