'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΒΡΩΜΙΑ

(Δευ. 14/9/15 - 11:45)
Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ! 
Μέρα με τη μέρα και ώρα με την ώρα αποκαλύπτεται το βρώμικο σχέδιο των αυγουστιάτικων εκλογών εξπρές. Το σκοτεινό σχέδιο είναι να «πιάσουν» στον ύπνο το λαό, χωρίς ενημέρωση και εικόνα από τις επιπτώσεις του μνημονίου , τον οποίο απογοήτευσαν με την πρωτοφανή μνημονιακή κωλοτούμπα τους και απογοητευμένο να τον σπρώξουν να ψηφίσει άρον-άρον για μια νέα μνημονιακή βουλή.
Ο μείζων στόχος των βρώμικων εγχώριων και ξένων κέντρων του μνημονιακού πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, στο οποίο δίπλα στο Μεϊμαράκη , φιγουράρει, διεκδικώντας τα πρωτεία, ο Αλ. Τσίπρας, είναι να νομιμοποιήσουν με τη λαϊκή ψήφο τα μνημόνια και την αιώνια μνημονιακή υποδούλωση.
Το αγκάθι για όλη αυτή την άθλια επιχείρηση είναι ένα και ονομάζεται ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
Διότι αν η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ βγει ισχυρή στη Βουλή και ιδιαίτερα τρίτη δύναμη όλο το σχέδιο ξεπλύματος των μνημονίων και της αδιαμφισβήτητης αποικιοποίησης της χώρας θα έχει ναυαγήσει.
Δεν ενοχλεί τα κατεστημένα κέντρα το ΚΚΕ και φυσικά δεν τους ενοχλεί η Χρυσή Αυγή. Διότι το ΚΚΕ δεν ενοχλεί και κείνο τη μνημονιακή τάξη πραγμάτων. Αντίθετα, παίζει το παιχνίδι της, ρίχνοντας τη μπάλα στην εξέδρα και παραπέμποντας εύκολα και προσχηματικά τα πάντα στη μέρα της επανάστασης και στον ερχομό της «λαϊκής εξουσίας». Όσο αυτή η μέρα δεν έρχεται το ΚΚΕ μπορεί να κοιμάται ήσυχο και να κεραυνοβολεί αποκλειστικά όσους επιχειρούν να σπάσουν το μνημονιακό τείχος και να ανοίξουν μεταβατικούς προοδευτικούς δρόμους.

Ό,τι κάνουν Τσίπρας και Μεϊμαράκης από τα δεξιά, το κάνει, σε εκ των πραγμάτων σύμπλευση μαζί τους, το ΚΚΕ από δήθεν αριστερή σκοπιά.  Ο τέλειος καταμερισμός ρόλων !
Λίγες μέρες πριν τις εκλογές όλο το σύστημα της διαπλοκής και της ξενοκρατίας επιχειρεί να θέσει στο περιθώρειο τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
Οι ανεξέλεγκτες στημένες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών προσπαθούν να εμφανίσουν στο όριο της εισόδου στη βουλή τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και η Κουμουνδούρου του Τσίπρα, μαζί με τη λάσπη και τη διαβολή, σηκώνει τη θεωρία της χαμένης ψήφου, ενώ όλος ο συστημικός τύπος βυσσοδομεί και κατακλύζεται από προβοκατόρικα κείμενα κατά της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Επιχειρούν να ενσπείρουν τη σύγχυση και να εντείνουν την απογοήτευση και την ηττοπάθεια, τη θεωρία ότι «όλοι ίδιοι είναι» και ότι «τίποτα δεν γίνεται» με μοναδικό σκοπό να εκκαθαρίσουν το έδαφος από τις ριζοσπαστικές αριστερές αντιμνημονιακές δυνάμεις στη Βουλή.
Λογαριάζουν , όμως, χωρίς τον ξενοδόχο: τα μεγάλα αποθέματα αγωνιστικότητας, αντοχής και αξιοπρέπειας που διαθέτουν μεγάλα τμήματα του λαού μας και της νεολαίας μας.

Αγωνιστικότητα, αντοχή και αξιοπρέπεια οι οποίες έχουν επιδειχθεί σε όλες τις δύσκολες εθνικές και κοινωνικές στιγμές.
Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ δεν δίνει ένα στενά κομματικό αγώνα. Δίνει αγώνα τούτη την ώρα για την εθνική και κοινωνική μας αξιοπρέπεια, για τον πολιτισμό, για την ύπαρξη και επιβίωση της χώρας και του λαού και κυρίως για να έχει αύριο η νέα γενιά στην πατρίδα μας και όχι ξενιτεμένη στα τέσσερα σημεία του πλανήτη !
Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015
iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου