'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Εμείς οι αριστεροί θα διστάσουμε;

Από ΒΑΘΥ , Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 | 12:18 π.μ.

 Του Γιώργου Αλεξάτου
Θα ήταν ανόητος ή και κακεντρεχής ζηλωτής, όποιος ισχυριζόταν ότι όλος ο κόσμος που έμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη μνημονιακή του στροφή την έχει αποδεχτεί κιόλας και θέλει να τη στηρίξει. Είναι τόσο πολλοί αυτοί/ές που θεωρούν πως θα ακύρωναν μια προσωπική αγωνιστική διαδρομή χρόνων μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν παραδέχονταν πως δεν είναι πια αυτό το κόμμα στο οποίο εντάχθηκαν κάποτε. Μουδιασμένοι/ες, πικραμένοι/ες, ακόμη και με μια βαθιά αίσθηση απογοήτευσης και ήττας, θέλουν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία, μπας και διαψευστεί αυτή τους η αίσθηση.

Τους/τις αντιμετωπίζω με πλήρη κατανόηση, αλλά τους/τις καλώ να συναισθανθούν το έγκλημα στο οποίο είναι έτοιμοι/ες να συμβάλλουν την Κυριακή:

Κάθε ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ θα συνυπολογιστεί σ' αυτές που θα θεωρηθεί πως επιδοκιμάζουν τη μνημονιακή πολιτική της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, του περιορισμού της λαϊκής κυριαρχίας και της δημοκρατίας, της κοινωνικής καταστροφής, της φτώχειας και της περαιτέρω εξαθλίωσης του λαού μας.

Ψηφίζουμε για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας, συντρόφισσες και σύντροφοι! Και όπως και το 2012 και τον περασμένο Γενάρη, έτσι και τώρα, καταψηφίζουμε τα μνημονιακά κόμματα. Το έκανε η μεγάλη πλειονότητα του λαϊκού κόσμου του ΠΑΣΟΚ, που το έριξε από το 45% του 2009 στο 4,5% του 2015. Εμείς οι αριστεροί θα διστάσουμε;
 http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/09/blog-post_736.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου