'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Τα ξέρεις όλα αυτά ...

Από ΒΑΘΥ , Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 | 7:10 μ.μ.

Του Γιώργου Αλεξάτου
Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, ξέρεις πολύ καλά πως η ψήφος σου θα καταμετρηθεί στην πλειοψηφία που θα εμφανίζεται να εγκρίνει τη μνημονιακή πολιτική. Γιατί στα ψηφοδέλτια -ως γνωστόν- δεν έχει προβλεφτεί χώρος για διευκρινιστικές σημειώσεις.

Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, ξέρεις πολύ καλά ότι το ίδιο κιόλας βράδυ τα κανάλια της διαπλοκής θα θριαμβολογούν για τη μεγάλη μεταστροφή του ελληνικού λαού, που επιτέλους, στην πλειοψηφία του, κατανόησε πως δεν υπάρχει δυνατότητα άλλης πολιτικής πέραν της μνημονιακής.

Ξέρεις, φυσικά, τι θα επακολουθήσει, ανεξαρτήτως του αν θα σχηματιστεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ποταμιού-ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ.-Ποταμιού-ΠΑΣΟΚ ή και Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ.

Το 3ο Μνημόνιο που υπέγραψε ο Τσίπρας θα εφαρμοστεί απαρέκκλιτα. Κι όταν θα διαδηλώνουμε για τα σπίτια που θα κατάσχονται, για τα νοσοκομεία που θα κλείνουν, για τα μεροκάματα και τις συντάξεις που θα συρρικνώνονται κ.ο.κ., ο όποιος Πανούσης, στέλνοντας εναντίον μας τις δολοφονικές ορδές των ΜΑΤ, θα επικαλείται τη "μεγάλη πλειοψηφία" που εγκρίνει την πάταξη των "θορυβουσών και επικίνδυνων μειοψηφιών"...

Τα ξέρεις όλ' αυτά. Και αναλαμβάνεις την προσωπική σου πολιτική ευθύνη...
 http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/09/blog-post_446.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου