'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Φιλανθρωπικοί έρανοι, ΥΔΑΣ και ανέκδοτα… για γέλια και για κλάματα

Το πνεύμα των Χριστουγέννων χτύπησε την πόρτα της φτώχειας και της πείνας και έτσι τα παιδιά του πολέμου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο για αυτές τις λιγοστές ημέρες του χρόνου. Ξαφνικά το άστρο της Βηθλεέμ φωτίζει την συναισθηματική πλευρά των πολιτών και η φιλανθρωπία έχει την τιμητική της.
Ρούχα, κουβέρτες, φαγητά και κυρίως χρήματα συγκεντρώνονται με την πρωτοβουλία ΜΚΟ, σωματείων, πολυεθνικών αλλά και της εκκλησίας με σκοπό να φτάσουν στα χέρια των συνανθρώπων μας που τα έχουν πραγματική ανάγκη. Φτάνουν όμως;
Αν ήταν ξεκάθαρο ότι οι ανθρωπιστικές βοήθειες από εράνους και τηλεμαραθώνιους έφταναν στο σύνολο τους στον προορισμό τους τότε είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο η Ουγκάντα δεν έχει γίνει ακόμα Μανχάταν με υπερκαταναλωτικούς πολίτες που πετάνε στα σκουπίδια τόνους φαγητό καθημερινά .
-Πόσο “διαβλητοί” είναι οι έρανοι;
-Μας κλέβουν μέσω των φιλανθρωπικών εράνων;
-Πόσο εύκολα στήνεται ένας έρανος “μαμούθ”;

-Ποια είναι τα ευτράπελα του υπουργείου εξωτερικών και των ΜΚΟ που έχουν μετατραπεί σε ανέκδοτα τα οποία ακούγονται στους διαδρόμους του κυβερνητικού κτιρίου;
-Πώς ΜΚΟ συγκεντρώνουν υπερκοστολογημένα τιμολόγια και χρηματοδοτούνται από το υπουργείο εξωτερικών;
-Με τι μετακινούνται και που διαμένουν οι ακτιβιστές που ταξιδεύουν στις τρίτες χώρες για ανθρωπιστική βοήθεια;
-Μπορεί η Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) να λειτουργεί ανεξάρτητα από ένα ολόκληρο υπουργείο και να υπάγεται απευθείας στον εκάστοτε υπουργό;
-Πώς στήθηκε η αμαρτωλή ΥΔΑΣ και με ποιο τρόπο λειτουργεί εδώ και χρόνια;
-Πώς μοιραζόταν ο πακτωλός των εκατομμυρίων ευρώ σε ΜΚΟ μέσω της ΥΔΑΣ;
-Πόσες ΜΚΟ εντόπισαν οι ορκωτοί ελεγκτές;

Για να γίνετε συνδρομητές στο HOTDOC
Για την έντυπη έκδοση
Το τεύχος θα έρχεται στην πόρτα σας, με ACS (εναπόθεση στο γραμματοκιβώτιο), χωρίς επιπλέον χρέωση, πιο φθηνά απ” ότι στο περίπτερο. Συγκεκριμένα:
6μηνη συνδρομή – 12 τεύχη: 27 ευρώ (2,25 ευρώ ανά τεύχος – αντί για 2,5 ευρώ)
12μηνη συνδρομή – 24 τεύχη: 48 ευρώ (2 ευρώ ανά τεύχος – αντί για 2,5 ευρώ)
Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα.
Μας δίνετε τα στοιχεία σας(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) είτε τηλεφωνικά στο 211 7008014, είτε μέσω του hotdocum@gmail.com και σας εγγράφουμε στους συνδρομητές.
Για την ηλεκτρονική έκδοση, για να κατεβάσετε σε μορφή pdf το περιοδικό στον υπολογιστή σας επισκεφθείτε το http://www.hotdoc.gr/ όπου πληρώνετε με πιστωτική κάρτα (σε ασφαλές περιβάλλον paypal).
Μπορείτε είτε να αγοράσετε μεμονωμένα τεύχη είτε να γίνετε συνδρομητές.
6μηνη συνδρομή – 12 τεύχη: 18 ευρώ
12μηνη συνδρομή – 24 τεύχη: 35 ευρώ
Η συνδρομή ξεκινά από το τρέχον τεύχος.
Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal (χωρίς να χρειάζεται εγγραφή στο paypal) , είτε μέσω paysafecard. Κλικάροντας πάνω στο εξώφυλλο του τρέχοντος τεύχους, μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό, είτε κατευθείαν με live viewer, είτε να κατεβάσετε το αρχείο pdf στον υπολογιστή σας με την επιλογή «download now»
 http://www.koutipandoras.gr/?p=30465

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου