'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

skouries-xryso300sΣτο μικροσκόπιο της νέας κυβέρνησης η εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές από την “Ελληνικός Χρυσός” σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, που αναφέρει πως το υπουργείο Περιβάλλοντος θα εξετάσει από μηδενική βάση όλες τις άδειες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας τα κενά, οι παραλείψεις και οι ατέλειες είναι τόσο πολλά που μπορεί να οδηγήσουν και σε άμεσο “πάγωμα” των εργασιών.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας εντός της ημέρας, το αργότερο την Παρασκευή, προχωρά σε επανεξέταση όλων των αδειοδοτήσεων της “Ελληνικός Χρυσός”.

Το υπουργείο αναμένεται να ζητήσει προς επανεξέταση τις εγκρίσεις δόμησης και την τεχνική μελέτη έδρασης μηχανολογικού εξοπλισμού.
“Θα επανεξετάσουμε όλες τις αδειοδοτήσεις, ώστε να εξεταστεί η νομική και πολεοδομική τους συμβατότητα. Είναι θέμα άμεσης προτεραιότητας για εμάς και δεν θα το παραπέμψουμε στις καλένδες.
Θέλουμε να κάνουμε μια πραγματική διαβούλευση με τους κατοίκους, χωρίς τετελεσμένα, και να διαπιστώσουμε τα κόστη και τα οφέλη εκ του μηδενός”, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης.
 http://kartesios.com/?p=181515#more-181515

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου