'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ – Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

aleksis-tsipras-mikis-theodorakis Συνάντηση μιάμισης ώρας είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Μίκης Θεοδωράκης, στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη στου Φιλοπάππου.
Ο κ. Τσίπρας είπε στον κ. Θεοδωράκη ότι «ως παλιος πολεμιστής» ξέρει πως η μάχη χρειάζεται στρατηγική και μυαλό. «Δεν μπορείς να πας να πέσεις στη φάκα του άλλου, χρειάζονται ελιγμοί», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το πιο σημαντικό εφόδιο που έχει η κυβέρνηση είναι η πλατιά λαϊκή ενότητα.
Ο κ. Θεοδωράκης του απάντησε ότι ως πρωθυπουργός έχει τη στήριξη του λαού και πρόσθεσε ότι υπάρχει μία κυβέρνηση της Αριστεράς με νομιμότητα. «Είσαι ο πρωθυπουργός της χώρας και δεν μπορεί κανείς να σε αμφισβητήσει», συμπλήρωσε.
Ακόμη, τόνισε ότι σήμερα είναι εφικτό περισσότερο από κάθε άλλη φορά να πούμε «όχι» στα γερμανικά «nein».


Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο άρθρου του κ. Θεοδωράκη στο οποίο καλούσε την κυβέρνηση να καταργήσει όλα τα μέτρα των μνημονίων και να βρει τη δύναμη να πει «έστω και τώρα “όχι” στο “nein” του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Bόλφγκανγκ Σόιμπλε».
πηγή: naftemporiki.gr
http://kartesios.com/?p=183251#more-183251

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου