'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ου να χαθείτε ξεφτίλες


του Θανάση Καρτερού
Δολοφόνησε ένας δικός τους, παρέα με ένα τσούρμο δικούς τους, τον Παύλο Φύσσα. Μίλησε πριν το φόνο από το κινητό του με τη μισή συμμορία. Είναι βαμμένος και έμπιστος μελανοχίτωνας -σέρβιρε καφέδες στους διοικητές και τους άντρες των ταγμάτων εφόδου. Ανήκει στη ναζιστική οργάνωση όλη η οικογένειά του. Και όποιος θέλει μπορεί να δει στο διαδίκτυο το βίντεο που τον δείχνει με τη μαύρη μπλούζα και δεκάδες άλλους του ιδίου φυράματος στα επεισόδια του Μελιγαλά. Πράγμα που σημαίνει πως όταν δεν σέρβιρε καφέδες στους Μιχαλολιάκους συμμετείχε σε αποστολές τύπου Αμφιάλης.
Όλα αυτά και πολλά άλλα που αποκαλύπτει σιγά-σιγά η ανάκριση, σε συνδυασμό με την ξέφρενη προπαγάνδα του αίματος και τις εκατοντάδες πράξεις βίας της συγκεκριμένης συμμορίας, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία: Μπορεί το φόνο να διέπραξε ο Ρουπακιάς, αλλά συνεργοί του ήταν ευάριθμα μέλη της Χρυσής Αυγής. Υπήρξε οργάνωση, κινητοποίηση, κάλυψη, συνεννοήσεις, εντολές. Άρα ολόκληρη η ναζιστική οργάνωση με τον Φύρερ, τους διοικητές τους υποδιοικητές τους προπαγανδιστές, και τους εκπαιδευμένους μαχαιροβγάλτες της είναι ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

Τους είδατε όμως πώς κάνουν τώρα, μπροστά στο κύμα οργής που ξεσήκωσε το άδικο αίμα; Είδατε αυτόν τον χαρακτηριστικά ναζιστικό συνδυασμό δειλίας και υποκρισίας του πολύ, πάρα πολύ όμως, άντρα Κασιδιάρη, ο οποίος τσιρίζει εκ μέρους της συμμορίας ότι θα μηνύσει όσους «απειλούν και συκοφαντούν» τη Χρυσή Αυγή; Και φτιάχνει ένα φουστανάκι -»καταδικάζουμε το έγκλημα στο Κερατσίνι»- για να χωθεί μέσα του παριστάνοντας την αθώα παιδίσκη; Η συμμορία δηλαδή, αν καταλάβατε, αποκηρύσσει δημοσίως το συμμορίτη τον οποίο η ίδια εξόπλισε με το απαραίτητο μίσος, όπλισε με το απαραίτητο μαχαίρι, κι έστειλε να σκοτώσει.
Όταν σακατεύουν δέκα μαζί έναν πεινασμένο μετανάστη είναι τάγμα εφόδου. Όταν την πέφτουν σαράντα με λοστάρια και ρόπαλα σε μια χούφτα νέους είναι ταξιαρχία της Βέρμαχτ. Όταν περικυκλώνουν σαν αγέλη ένα άοπλο παιδί και το μαχαιρώνουν είναι SS και Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή. Όταν όμως βλέπουν κι ακούνε μια χώρα και μια κοινωνία να ζητάει οργισμένη την τιμωρία τους, τους κόβεται το αίμα, γίνεται κλαψούρα η τιμή και μένει μόνο η Χρυσή Αυγή ως σύνδεσμος παραστρατημένων νεανίδων. Που καταδικάζει το δικό της έγκλημα και αποκηρύσσει το δικό της εγκληματία.
Ου να χαθείτε ξεφτίλες…
πηγή: avgi.gr
 http://www.koutipandoras.gr/43184/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου