'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Οχι στο νέο Μνημόνιο – Λαϊκό Μέτωπο τώρα!

unnamedΑνακοίνωση του συλλόγου διάδοσης της μαρξιστικής σκέψης Γ.ΚΟΡΔΑΤΟΣ
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο σε βάρος του ελληνικού λαού. Αποδεικνύεται έτσι και στους πλέον δύσπιστους ότι κατάργηση των μνημονίων και φιλολαϊκή διέξοδος δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς σύγκρουση με την ΕΕ και την ολιγαρχία.
Ο ελληνικός λαός καλείται να αντιδράσει αγωνιστικά, με ενωτικές διαδηλώσεις, απεργίες και άλλες μαζικές κινητοποιήσεις απαιτώντας:
·  Κανένα νέο μνημόνιο
·  Κατάργηση όλων των μνημονίων
Παράλληλα, απαιτείται άμεσα να διαμορφωθεί μια πραγματικά εναλλακτική πρόταση. Απαιτείται η συνεργασία όλων των δημοκρατικών, πατριωτικών, αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων (ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜΑΡΣ, ανένταχτοι αριστεροί και προοδευτικοί αγωνιστές, άλλοι αγωνιστές που θα διαχωρίσουν έγκαιρα και έμπρακτα τη θέση τους από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ) όχι μόνο για να δυναμώσουν τις άμεσες λαϊκές διεκδικήσεις και αγώνες αλλά και για να προσφέρουν τη δυνατότητα ανάδειξης μιας πραγματικά αριστερής κυβέρνησης που:
·  Θα διαγράψει μονομερώς το χρέος
·  Θα έρθει σε ρήξη με την ΕΕ των τοκογλύφων
·  Θα καταργήσει τα παλιά και νέα μνημόνια
·  Θα εθνικοποιήσει τις τράπεζες και τις στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεις, προκειμένου να χαραχθεί μια νέα φιλολαϊκή, αναπτυξιακή πορεία.

 http://vathikokkino.gr/archives/96544

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου