'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Γιούγκερ: Ο γάιδαρος πετάει!

Από ΒΑΘΥ , Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 | 7:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Γιούγκερ: Ο γάιδαρος πετάει! Ακούτε δηλώσεις και γελάστε με την ψυχή σας. Δεν έχουν ανθρωπιά αλλά χιούμορ έχουν.
"Δεν είναι ένα πακέτο χαζής λιτότητας. Προχωρά πέρα από τα δημοσιονομικά μέτρα με συγκεκριμένους στόχους και χρόνο στην ελληνική κυβέρνηση να τα εφαρμόσει. Αν το συγκρίνουμε με το προηγούμενο είναι μειωμένο κατά 12 δις από το προηγούμενα".
- Ναι μωρέ το ότι θέλατε κι άλλα 13 δις είναι παρεξήγηση.

"Δεν υπάρχουν μειώσεις μισθών το ξαναλέω. Δεν υπήρχαν περικοπές στις συντάξεις". - Επίσης ο ουρανός είναι πορτοκαλί με πράσινες βούλες και τα ψάρια πετούνε στις κορυφές των βουνών. Από που ήπιες είναι πολύ δυνατό. Ίσως πρέπει να κάνεις πλύση στομάχου. Στομάχου, όχι χρημάτων!
"Το πακέτο των τριών θεσμών και του Ντάισελμπλουμ και θα πρέπει να πω ότι έκανε εξαιρετική δουλειά. Αυτό το πακέτο σημαίνει περισσότερες θέσεις εργασίας και επενδύσεις".
- Εντάξει το παρατραβάς. Έχει και το δούλεμα τα όρια του.

"Δεν τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις και δεν είχε επέλθει συμφωνία και μάλιστα είχαμε προτείνει τη μείωση στο 23% τα ξενοδοχεία".
- Λοιπόν άκου προσεκτικά: Όταν πας προς τα πάνω δεν είναι μείωση. Ο ΦΠΑ είναι 6,5%. Αδιάβαστος, να ξανάρθεις αύριο με το κηδεμόνα σου, το Σόιμπλε.

"Τι ξέρουν οι Έλληνες για αυτή την τελευταία προσφορά μας στην Ελλάδα; Θέλουμε να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη για την προσφορά που παρουσιάσαμε χτες, δεν θέλουμε να επηρεάσουμε την ψήφο τους".
- Σώπα καημένε, άκου να επηρεάσετε. Το πιστόλι στο κρόταφο δεν είναι επηρεασμός, αλλιώς λέγεται. Πάντως όποιος σε άκουσε κι ήταν αναποφάσιστος δαγκωτό ΟΧΙ θα το ρίξει.

"Γιατί αλήθεια είναι οι τιμές στην ενέργεια στην Ελλάδα στα ύψη. Γιατί ο ανταγωνισμός δεν λειτουργεί";
 - Έλα ντε. Ίσως επειδή τόσο καιρό σας ακούγαμε;

"Θα ήθελα να ζητήσω από τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν ΝΑΙ, ανεξαρτήτως της ερώτησης που τους ζητείται".
-Ανεξαρτήτως ερώτησης; Ωραία, να τι θα ρωτήσουμε: Θέλετε να στείλουμε στο διάολο τους τοκογλύφους, την ΕΕ, και την πολιτική τους; ΝΑΙ!!! Ευχαριστημένος τώρα;
"Η Ελλάδα είναι η Ευρώπη, η Ευρώπη είναι η Ελλάδα".- Να κάνω κι εγώ ένα λογοπαίγνιο: Ο παπάς ο παχύς, έφαγε παχιά φακή. Γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή;

Δεν αντέχω άλλο από τα γέλια. Δώστε του μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί απ' ότι φαίνεται άλλαξε γνώμη. Και που να μην πληρώσει αύριο η Ελλάδα, θα τον δούμε να παρακαλά γονατιστός. Με περιλαίμιο και γυμνούλης. Αχ ανατρίχιασα!
ΡΕ ΟΥΣΤ! 
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_574.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου