'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Προς συριζέους όλων των συνιστωσών.

Από ΒΑΘΥ , Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 | 3:12 π.μ.

Του Ε. Μαλιγούρα

Ζούμε στο 2015 και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ότι δεν ήξερε, δεν έμαθε, δεν κατάλαβε, είχε καλές προθέσεις  κλπ φαιδρά.

Η πλειοψηφία της Κ.Ο. ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους «μερκελιστές» της Ν.Δ., του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, και του ΠΑΣΟΚ, ολοκληρώνει σήμερα την ψήφιση των προαπαιτούμενων και προχωρεί ολοταχώς για την συμφωνία και την επιβολή τρίτου μνημόνιου, χειρότερου από τα δυο πρώτα.
Ο παντός καιρού πρωθυπουργός και τα κολλητάρια του έχουν αποφασίσει να διαλύσουν ότι δεν μπόρεσαν οι δεξιοπασόκοι τα 5 τελευταία χρόνια. Στο όνομα της πατρίδας γδέρνουν το λαό της. Στο όνομα της αριστεράς σου ζητούν να συμπράξεις.

Αν  τους αφήσεις δεν έχεις καμία δικαιολογία. Είσαι συνένοχος. Οι επόμενοι άστεγοι είναι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ. Στους επομένους άνεργους θα πρέπει ΕΣΥ να απολογηθείς. Τι θα πεις σ΄αυτους που ψάχνουν τα σκουπίδια για φαγητό; «σώσαμε τις τράπεζες»; Τι θα πεις στον συνταξιούχο που του κόβουν τη σύνταξη και σ’ αυτόν που δεν πρόκειται να πάρει ποτέ; Ότι είναι για το καλό του; Και τέλος οι νέες αυτοκτονίες είναι δολοφονίες της (πρώτη φορά «αριστερής») κυβέρνησης η όχι;

Τι λες λοιπόν. Μαζί τους ή στο δρόμο για μια πιο ανθρώπινη ζωή;
 http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/07/blog-post_294.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου