'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

''Eντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή'' να που ξαφνικά απέκτησες και φωνή! - Πλάνα από την κάθοδο των βορείων προαστίων (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ , Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 | 11:53 μ.μ.

Γράφουν η Τ. Γ και ο Βασίλης Νούση

''Eντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή'' να που ξαφνικά απέκτησες και φωνή! Τόσο καιρό, λούφαζες στη βολεμένη σου ζωούλα, υποταγμένος στα προστάγματα του life style για να επιβεβαιώσεις την ασημαντότητα της ύπαρξης σου. Και να , που τώρα, σαν σαλιγκάρι μετά την μπόρα, έσκασες μύτη!

Φόρεσες το σινιέ κοστουμάκι με την φιρμάτη γραβάτα, πήρες αλά μπρατσέτα και το ''σένιο'' ανεγκέφαλο με το δωδεκάποντο, και κατηφόρισες για το Σύνταγμα, να διεκδικήσεις μαζί με τον Άδωνη, τον Κυριάκο, την Ντόρα την Όλγα. τον Γιάννη, τον Μπάμπη, την Σία και όλα τα υπόλοιπα καλόπαιδα, την πισινούλα ,το εξοχικούλι, τη βιλίτσα, το μπερμπερυ, το βαν κλιφ, το σούσι σας! 

Θα αγωνιστείς λοιπόν! Πρέπει πάση θυσία-που θα κάνει το πόπολο-να μείνουμε στο ευρώ!

Θα φωνάξεις ένα βροντερό ''ναι''!

Το απαίτησε έξαλλου και ο κύριος Σόιμπλε!

Το ζήτησε η κυρία Μέρκελ!

 Το υπέδειξε ο κύριος Γιούγκερ!

Το επισήμανε ο κύριος Ολάντ και τόσοι άλλοι σπουδαίοι κύριοι της Ευρώπης!

Έχεις υποχρέωση-αποφάσισες- να προστατέψεις όσα σου εξασφάλισαν οι εξαιρετικοί υπάλληλοι τους κ.κ Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας και οι παρέα τους! Το είπε άλλωστε και ο σπουδαίος κύριος Μπομπολοθοδωράκης! ''Έντιμε άνθρωπε κυρ- Παντελή'' ,σκουλήκι άχρηστο σ' αυτή τη γη! 

Υ.Γ. Προς αναποφάσιστους ψηφοφόρους: Στο δρόμο για την κάλπη σκέψου ποιοι σου ζητούν να ψηφίσεις'' ναι''!

_____________
Βασίλης Νούσης 


Πλάνα από την κάθοδο των βορείων προαστίων (Βου Που) στην συγκέντρωση "Μένουμε Ευρώπη #3" Η βολεμένη κοινωνική τάξη, οι πολίτες που ουσιαστικά δεν τους έχει αγγίξει η κρίση, αυτοί που έχουν την οικονομική δύναμη και "κεκτημένα" δικαιώματα, αυτοί θέλουν Ευρώπη ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ...


Πλάνα από την συγκέντρωση "Μένουμε Ευρώπη #3", τα οποία έχουν ληφθεί με την σειρά που παρουσιάζονται από τις 7.45 έως τις 8.30μμ.

 Όλες οι φωτογραφίες είναι με ευρυγώνιο φακό, δηλαδή με ανοικτό πλάνο!


Περισσότερος κόσμος ήταν μαζεμένος στην γωνία της Μεγάλης Βρετάνιας, για τον λόγο που εξηγείται στο προηγούμενο βίντεο.
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/06/e-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου