'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ιστορική ομιλία-κόλαφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου: "Δεν έχουμε δικαίωμα το «όχι» του λαού να το κάνουμε «ναι» με την ψήφο μας" (video)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: http://left.gr

Το «όχι» του λαού δεν ήταν «όχι» με αστερίσκους και προϋποθέσεις
Απόψε είναι μία μαύρη μέρα για τη δημοκρατία για την Ελλάδα και την Ευρώπη επεσήμανε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στην Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, και έκανε λόγο για απολυταρχική ενέργεια εκδίκησης.
Η κ. Κωνσταντοπούλου επανέλαβε ότι το χρέος είναι παράνομο, επαχθές και επονείδιστο και όπως τόνισε «φτιάχνουμε ένα πιο τερατώδες ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο αποκαλούσαμε εκτροφείο σκανδάλων».
Όπως τόνισε, «αν το νομοσχέδιο το έφερνε η προηγούμενη κυβέρνηση θα κατέκρινα μια μια τις διατάξεις. Το φέρνουν όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, που πρεσβεύει ότι είναι η λιτότητα είναι λάθος συνταγή».
Σύμφωνα με την πρόεδρο της Βουλής, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση εκβιάστηκαν, ενώ όπως εκτίμησε, αν ο «εκβιασμός ολοκληρωθεί απόψε, τίποτα δεν εμποδίζει την επανάληψή του».
Το μνημόνιο έχει οδηγήσει σε ανθρωπιστική κρίση υπογράμμισε η κ. Κωνσταντοπούλου και κάλεσε το κοινοβούλιο «να αποτρέψει το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης».
«Θέλουν να μας βάλουν να λέμε τα αντίθετα από αυτά για τα οποία έχουμε αγωνιστεί» τόνισε και υπογράμμισε ότι «δεν δικαιούνται να εκβιάζουν τον πρωθυπουργό με ολοκαύτωμα που οι ίδιοι έχουν μεθοδεύσει».
«Δεν έχουμε δικαίωμα το "όχι" του λαού να το κάνουμε "ναι" με την ψήφο μας» είπε και εξήγησε ότι το «όχι» του λαού δεν ήταν «όχι» με αστερίσκους και προϋποθέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου