'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Αραγε οι Συριζαίοι θυμούνται το σύνθημα τους: "Πουλήστε και την μάνα σας ..." (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 | 6:58 μ.μ.

Της Τ. Γ.

 ''Το δόγμα του σοκ'' γνωρίζει μέρες λαμπρές επί ημερών μιας εκ των πιο επαίσχυντων κυβερνήσεων που υπήρξαν στην ιστορία  αυτού του τόπου!

Σοκ και δέος προκαλεί το τσουνάμι μέτρων που νύχτα ψηφίζουν οι αναίσχυντοι εξουσιαστές , τα αποτελέσματα των οποίων ο ανθρώπινος νους αδυνατεί να επεξεργαστεί  λόγω των καταιγιστικών ρυθμών με τους οποίους περνούν!

Καπηλευόμενοι το όνομα της αριστεράς και εμπορευόμενοι την ελπίδα του λαού, ανέλαβαν την κυβέρνηση για να φέρουν σε πέρας την πιο βρώμικη δουλειά που τους ανέθεσαν οι τοκογλύφοι "εταιροι'"!

Αφωνοι και με περίσσια ζήλεια Σαμαράδες και λοιπός δεξιός συρφετός, παρακολουθούν να ψηφίζονται μέτρα που οι ίδιοι , παρ όλη την επιθυμία τους ,δεν είχαν τολμήσει να φέρουν στη βουλή!

Αραγε τώρα που ξεπουλούν τα πάντα , θυμούνται εκείνο το σύνθημα που με πάθος βροντοφώναζαν στις διαδηλώσεις  κριτικάροντας τους προηγούμενους δοσίλογους;: ''Πουλήστε τους σταθμούς, πουλήστε τα λιμάνια, πουλήστε και τη μάνα σας και φύγετε τσογλάνια!''

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/05/blog-post_742.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου