'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Αννα Βαγενά: Πόσο πολύ μπορεί να ξεπέσει ένα εξουσιαστικό πρεζόνι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 | 5:13 μ.μ.


Εχουμε ακούσει τόσες κοτσάνες από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν την βάρβαρη ταξική πολιτική που εφαρμόζουν, οπότε άλλη μια παπαριά θα ήταν ανάξια σχολιασμού. Επειδή όπως προέρχεται από την Αννα Βαγενά αξίζει να την σχολιάσουμε. Δήλωσε, λοιπόν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου:  «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Είμαστε ανθεκτικός λαός».

Επειδή το μπλογκ μας μπορεί να θεωρηθεί και σαν «θησαυρός αρχείου», ανασύρουμε μια περασμένη τοποθέτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. Την είχε κάνει την εποχή που είχε διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, γιατί καταψήφισε το δεύτερο μνημόνιο και πριν εκλεγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Γενάρη 2015.

Πρέπει να πάρουμε τα όπλα και να βγούμε στους δρόμους. Και να τους πάρουμε με τις πέτρες.

Εχω και μια πιο ακραία πρόταση. Το δημόσιο κυνοκομείο έχει 150 σκυλιά που δεν μπορεί πλέον να τα θρέψει. Ολη η Αθήνα έχει γεμίσει αδέσποτα. Ε, λοιπόν, ας ρίξουμε αυτούς που έκλεψαν την Ελλάδα στα σκυλιά να τους φάνε. Ολους τους άπληστους στα πεινασμένα σκυλιά.

Βγαίνουν στο εξωτερικό και δίνουν συνεντεύξεις αυτοί που μας κατέστρεψαν.  Στα πεινασμένα σκυλιά και οι δημοσιογράφοι που μας φόρεσαν το Μνημόνιο. Πόσοι αντιστάθηκαν; Λίγοι, και επειδή λένε την αλήθεια τους κυνηγάνε.

Τώρα η Α. Βαγενά υπερασπίζεται το "αριστερό" μνημόνιο που οδηγεί στην φτωχοποίηση και εξαθλίωση τον κόσμο της εργασίας. Τι να σχολιάσει κανείς; Το πόσο εύκολο είναι να αλλοτριωθεί κάποιος και να καταντήσει εξουσιαστικό πρεζόνι;
Αυτοί είναι ικανοί «να πουλήσουν και τα παιδιά τους για να παραμείνουν στην εξουσία» όπως είχε πει χτες η Ζ. Κωνσταντοπούλου σε τηλεοπτική της εμφάνιση.


 http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/05/blog-post_257.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου