'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Αν η ξεφτίλα είχε σουλούπι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 | 1:27 μ.μ.

Της Τ. Γ. 

 Αν η γελοιότητα είχε μορφή, θα έμοιαζε της κ. Θεανώς Φωτίου, να στέκει χαμογελαστή μπροστά στη τούρτα - κάρτα αλληλεγγύης! Να κομπάζει και να υπερηφανεύεται για μια αλληλεγγύη ανύπαρκτη και απροσπέλαστη για το συντριπτικό ποσοστό της φτωχοποιημένης κοινωνίας μας!

Αν το θράσος είχε εικόνα, θα απεικόνιζε τον κ. Π. Πολάκη, να σβήνει τα κεράκια της τούρτας του , με φόντο την φωτογραφία του Αρη Βελουχιώτη! Να καπηλεύεται την φωτογραφία του ήρωα της λευτεριάς και της δικαιοσύνης, αυτός που ψηφίζει την υποταγή και την αδικία!

Αν η εξουσιαστική μετουσίωση είχε όψη, θα παρουσιαζόταν και σαν τον κ. Τ. Μηταφίδη, που ασπαζόμενος την θεωρία των άκρων, δήλωσε προσφάτως πως ''ζητά οι διαμαρτυρίες να μη γίνονται τυφλά και από τα άκρα''! Να αποποιείται επί της ουσίας το αγωνιστικό παρελθόν του, προσωποποιώντας το ''που ήσουν νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!

Τέλος, αν η ξεφτίλα είχε σουλούπι, τότε αυτό θα ήταν αναμφιβόλως του κ Α. Τσίπρα του οποίου τα λόγια και οι υποσχέσεις είναι διαμετρικά αντίθετα από τις πράξεις του!

(Συναισθηματικές απόρροιες από κυβερνητικές ενέργειες τριών μόλις ημερών!)
 http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/05/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου