'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

''Τουρισμός'' για Νίκο Παππά και 6 ''αξιωματούχους'', σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη (12-16 Μαΐου)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016 | 9:10 μ.μ.

Μας στάλθηκε από την εφημερίδα "Καλάμι"

Λεφτά υπάρχουν: «'Οτι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ... μας (και όσο ταξιδέψουμε)»

Ο αυτοεξευτελισμός πολιτικών της χρεοκοπημένης Ελλάδας, τελειωμό δεν έχει: 

''Τουρισμός'' για Νίκο Παππά και 6 ''αξιωματούχους'', σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη (12-16 Μαΐου)

Το τουριστικό ταξίδι είχε προγραμματιστεί 7-12 Μαΐου, αλλά αναβλήθηκε για 5 ημέρες, εξαιτίας ψήφισης νέων μέτρων στην Βουλή

Πληροφορηθήκαμε ότι το απόγευμα (5:30) της Πέμπτης 12 Μαίου, ο υπουργός θα συμμετάσχει σε μιάς ώρας... ''συζήτηση'' (που διοργανώνουν, το άγνωστο Τhe European Institute και το ουσιαστικά ανύπαρκτο ελληνικό Γραφείο Τύπου), με καφέ και θέμα ''η Ελλάδα γυρίζει σελίδα'', που θα παρακολουθήσουν 30-40 άτομα, στην πλειοψηφία τους... 'Ελληνες. Η συζήτηση, αλα καφενείο, θα είναι γιά την κατάσταση στην Ελλάδα και τα προβλήματα με τους δανειστές. Ο υπουργός θα πει και λίγα λόγια γιά... επενδύσεις στην Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα δεν υπάρχει κάποια σημαντική συνάντηση του N. Παππά με Αμερικανούς αξιωματούχους, αλλά για να μην φανεί ότι θα έρθει για τουρισμό στην Ουάσιγκτον, κάποιος Αμερικανός βουλευτής ή βοηθός υφυπουργού θα βρεθεί τελευταία στιγμή, για να βγάλει φωτογραφία με τον υπουργό Επικρατείας.

Στην Νέα Υόρκη, ο υπουργός θα πάει γιά να κάνει τα... εγκαίνια(!!!) του τυπικά υπάρχοντος μόνο Γραφείου Τύπου (Σάββατο 14 Μαΐου, 7:00μ.μ.), που μεταφέρθηκε σε άλλο κτίριο και πιθανά (Δευτέρα 16 Μαΐου) να δει κανέναν στον ΟΗΕ και να του πάρουν μια συνέντευξη γιά το... CNN International (που θα μεταδοθεί εκτός... Αμερικής), μετά την ''σημαντική'' συνάντησή του με τον... αρχιεπίσκοπο και τον... δήμαρχο.

Kι άλλο ταξίδι στις ΗΠΑ (τέλη Μαΐου) για 'Ελενα Κουντουρά και ιδιωτική επίσκεψη Πάνου Καμμένου

 - Τέλη Μαΐου πάλι στις ΗΠΑ (ήταν στο Μαϊάμι, με μεγάλη ακολουθία, μέσα Μαρτίου) και η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού 'Ελενα Κουντουρά γιά το... ''φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου'' στο Λος 'Αντζελες, στο οποίο συνήθως η Ελλάδα εκπροσωπείται με... γεν. Γραμματέα. Λέγεται ότι θα κάνει... ψώνια και στην Νέα Υόρκη. Υποθέτουμε ότι, θα προβληθούν ταινίες με Βέγγο, Κωνσταντάρα κ.ά. και ότι το φεστιβάλ θα παρακολουθήσουν 100, 'Ελληνες στην πλειοψηφία τους. Δεν γνωρίζουμε αν θα ψηθούν και... σουβλάκια, όπως συνηθίζεται στα ''φεστιβάλ'' ΗΠΑ.

- Tέλη Μαΐου επίσης, πάλι στις ΗΠΑ και ο Π. Καμμένος (ιδιωτική επίσκεψη για την αποφοίτηση του γιου του), που μετά τις δύο ''σφαλιάρες'' που έφαγε με την άρνηση του Αμερικανού ομολόγου του να τον δεχτεί, πριν έναν χρόνο και τέλη Μαρτίου εφέτος, έχει... ''ζαλιστεί''.

Αν ο κάθε υπουργός της Ελλάδας, που έρχεται ουσιαστικά για τουρισμό στις ΗΠΑ, είχε λίγη γνώση, αντί να σαχλαμαρίζει με δήθεν ''επαφές'', θα φρόντιζε να μάθει πως λειτουργεί -αποτελεσματικά- η Πολιτεία (State) Νέας Υόρκης σε ζητήματα προσέλκυσης επενδύσεων, φορολογίας, κτηματολόγιου, κ.ά. Αλλά ΠΟΙΟΙ να τον κατευθύνουν σωστά; Οι γραφικοί ''κομματικοί'' ή οι άσχετοι διπλωμάτες-''τουρίστες'' Ελλάδας στις ΗΠΑ;
 http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/05/6-12-16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου