'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΓΙΑ ΤΑ “ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ”!

(Τετ. 11/5/16 – 09:00)
Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Η εκδοχή του κ.Τσίπρα – όπως την μετέφερε στο χτεσινό υπουργικό συμβούλιο – είναι ότι «το πακέτο της αξιολόγησης κλείνει χωρίς την νομοθέτηση επιπρόσθετων μέτρων»!  
Η εκδοχή του Αρκά – του κατ’ επανάληψη «κακοποιημένου» από τον μνημονιακό συνεταίρο του κ.Τσίπρα, τον κ.Μητσοτάκη – για την συμπαιγνία ντόπιων και ξένων «σωτήρων» είναι αυτή:
---000_arkasmpog
Η συμπληρωματική εκδοχή του κ.Τσίπρα,  
μετά το Ασφαλιστικό που επιφέρει νέα βάρη άνω των 8 δισ. ευρώ,
μετά το νυν και επόμενο φορολογικό που φέρνουν νέα βάρη άνω των 9 δισ. ευρώ και
μετά τον «κόφτη» που ισοδυναμεί με Μνημόνια διαρκείας,
είναι ότι «πάμε σε απογείωση»…  
Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό το λεξικό της πολιτικής απατεωνιάς, της εμφάνισης του μαύρου – άσπρου, με το οποίο πορεύεται η κυβέρνηση.  
Επιτρέψτε μας, λοιπόν, αντί άλλου σχολίου, η στήλη σήμερα να περιοριστεί σε μια αφιέρωση: Αφιερώσουμε στην κυβέρνηση την παρακάτω φωτογραφία – μάλιστα δεν αποκλείουμε ο απεικονιζόμενος να μετέχει του στενού επικοινωνιακού κυβερνητικού κύκλου.
---000_mpog111
Αυτό ακριβώς βιώνουμε, έτσι αποτυπώνεται η αλήθεια που «πνίγεται» από το βροντώδες πολιτικό ψεύδος που συνοδεύει τα κάθε φορά «επινίκια» των κυβερνητικών «διαπραγματεύσεων».  
Και το χειρότερο: Ούτε καν οι «χίλιες λέξεις» της φωτογραφίας δεν επαρκούν για να περιγράψουν την «αξία» που έχουν για τον ελληνικό λαό τα κυβερνητικά «πανηγύρια».
*Δημοσιεύθηκε στο e-nikos.gr την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016
iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου