'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Το κίνημα αλληλεγγύης των πολιτών θα επιβάλει και την οριστική ακύρωση του χαρατσιού και την προστασία των νοικοκυριών


Ημερομηνία: 10/07/2012
Συγγραφέας: left.gr

To Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις σημερινές εξαγγελίες για το χαράτσι της ΔΕΗ.

Oι σημερινές εξαγγελίες για την “τακτοποίηση” του τρόπου καταβολής του χαρατσιού για τα ακίνητα, παρ' ότι επισημοποιούν την αποσύνδεσή του από την παροχή ρεύματος, έρχονται ταυτόχρονα να επιβεβαιώσουν αυτά που όλος ο κόσμος πια ξέρει: Ό,τι έλεγαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, πριν από τις εκλογές, ήταν ψέματα. Αποκλειστικό στόχο είχαν να υφαρπάξουν την ψήφο των ελλήνων πολιτών.

Καμία κουβέντα για την κατάργηση του άδικου και αντισυνταγματικού χαρατσιού, λοιπόν, σε αντίθεση με τις προεκλογικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά, αλλά και την παλλαϊκή απαίτηση που εκφράστηκε μέσα από το πρωτοφανές κίνημα αντίθεσης, το οποίο και επέβαλε τελικά την αποσύνδεση από το ρεύμα. Αυτό το κίνημα αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης των πολιτών είναι που θα επιβάλει και την οριστική ακύρωσή του και την προστασία όσων δεν μπορούν και αρνούνται να το πληρώσουν.
http://www.left.gr/article.php?id=4013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου