'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Στη Βουλή τρεις μηνυτήριες αναφορές για πολιτικά πρόσωπα


Τον δρόμο για τη Βουλή πήραν τρεις μηνυτήριες αναφορές οι οποίες αφορούν πολιτικά πρόσωπα και τις οποίες η Δικαιοσύνη δεν έχει αρμοδιότητα να τις διερευνήσει. Πρόκειται για μηνυτήριες αναφορές κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, και των πρώην υπουργών Περιβάλλοντος κ Γ. Παπακωνσταντίνου και Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη.
Συγκεκριμένα η μηνυτήρια αναφορά κατά του κ. Γ. Μπαμπινιώτη, κατατέθηκε από το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ, για παράβαση καθήκοντος του πρώην υπουργού, με τον ισχυρισμό ότι « εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα της επιχειρηματικής ομάδας των σχολαρχών.

Σε ότι αφορά τη μηνυτήρια αναφορά κατά του Γιώργου Παπανδρέου, αφορά στη στη διάπραξη σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού των εγκλημάτων της εσχάτης προδοσίας και της εξαπάτησης των εκλογέων, ενώ η μήνυση κατά του κ. Παπακωνσταντίνου, αφορά έκταση στην Κρήτη και την έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων ώστε να ξεκινήσουν τα έργα υποδομής του Β Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου.
 http://www.koutipandoras.gr/?p=22767

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου