'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων. Henry de Jouvenel

Googlάρωντας το όνομα το Μπόμπολα διαπιστώνει κανείς ότι το μόνο που δεν του έχει χαριστεί (ακόμα) είναι η Ακρόπολη….


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γνωστός ληστής, έχει βάλει στο μάτι και το νερό της Θεσσαλονίκης εκτός από το χρυσό της Χαλκιδικής.
Αρχικά αυτό δεν εκπλήσσει, καθώς κάθε καπιτα-ληστής που σέβεται τον εαυτό του θέλει να πετύχει πλήρη καταστροφή και δεν αρκείται σε ημίμετρα! Σε μια Ελλάδα που όλα πωλούνται ο Μπόμπολας κάνει αυτό που ξέρει…. αγοράζει σε τιμή ευκαιρίας. Αύριο θα αγοράσει τη θάλασσα και μεθαύριο τον ουρανό! Όσο για τον άνεμο, αυτόν τον έχει αγοράσει ήδη, αφού ο ίδιος άνθρωπος κρύβεται πίσω από την «επένδυση» των ανεμογεννητριών.
Οι επιλογές που έχουμε εμείς είναι ή να κάτσουμε να σκεφτούμε τι άλλο μπορεί να χαριστεί στον Μπόμπολα και στον κάθε Μπόμπολα ή να κάνουμε πόλεμο στον πόλεμο που μας κήρυξαν. Ας μην περιμένουμε την επόμενη επένδυση του Μπόμπολα, που μπορεί να είναι η κατασκευή αεροδρομίου για U.F.O

Αφού μας τα έχουν πάρει όλα και δεν έχουμε τίποτα άλλο να χάσουμε ας κερδίσουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά μας αρνούμενοι να μείνουμε απλώς θεατές της καταστροφής μας. Ακόμα κι αν δεν γίνει το εργοστάσιο χρυσού είναι λάθος να επαναπαυτούμε και να θεωρήσουμε ότι εμείς σωθήκαμε. Η αφύπνιση οφείλει να είναι ολική και ο αγώνας ανένδοτος. 
http://saveskouries.blogspot.gr/2013/05/henry-de-jouvenel.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου