'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 9 πμ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Να αθωωθούν οι συλληφθέντες της Επανομής.

Written By Χρήστος Ιβάνοβιτς on Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 | 12.1.14

Η προσαγωγή των επτά πολιτών στην Επανομή σήμερα, μετά από εντολή του εισαγγελέως μετατράπηκε σε κράτηση λόγω αυτοφώρου στο ΑΤ Επανομής και παραπομπή για εκδίκαση αύριο το πρωί στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους ενεργούς πολίτες της Επανομής (δυστυχώς δεν έγινε κατορθωτό να γίνει μέσω του radio-activistis λόγω τεχνικού προβλήματος) μας τόνισαν   το δίκαιο του αγώνα τους και δεν μπορεί να είναι αλλιώς αφού η κίνηση αντίδρασης στην παραχώρηση του δικαιώματος εγκατάστασης κεραιοσυστήματος της Cosmote μέσα στο γήπεδο της Επανομής και στις συνέπειες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε παιδιά και αθλητές αλλά και τους περιοίκους είναι μια πράξη κοινωνικής υπευθυνότητας που δυστυχώς δεν επέδειξαν οι διοικούντες την Αναγέννηση Επανομής και υπογράψαντες την σύμβαση με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας.
Μπροστά στην υγεία παιδιών και πολιτών δεν έχουν καμιά αξία όσα ψωροχιλιάρικα έλαβαν.
Γι' αυτό οι κάτοικοι με τα παιδιά τους μπροστά διαμαρτυρήθηκαν με τη σημερινή ακτιβιστική - ενημερωτική τους ενέργεια, αυτή της ανάρτησης πανό στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Οι συλλογικότητες πολιτών του Θερμαϊκού, η Κίνηση Πολιτών Επανομής αλλά και η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού καλούν τους φίλους και τα μέλη τους να συμπαρασταθούν αύριο, προσερχόμενοι στο χώρο των δικαστηρίων ώστε να αθωωθούν και αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 9 πμ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
 http://activistika.blogspot.gr/2014/01/9.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου