'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η Διαμαντοπούλου αποκηρύττει το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου


Επίθεση με αποδέκτη τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εξαπέλυσε η Άννα Διαμαντοπούλου. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM η κα Διαμαντοπούλου εξέφρασε την αποστροφή της για το σημερινό ΠΑΣΟΚ.
«Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει καθόλου και δεν θεωρώ ότι έκανε αυτά που μπορούσε να κάνει σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο για να αλλάξει τα δεδομένα», δήλωσε η κα Διαμαντοπούλου.
Δηλαδή η κα Διαμαντοπούλου αισθάνεται υπερήφανη για το ΠΑΣΟΚ του 2009 που έβαλε τη χώρα στο Μνημόνιο; Που πήρε σκληρά και δυσβάταχτα οικονομικά μέτρα που γονάτισαν την ελληνική κοινωνία; Ή μήπως ο κ. Βενιζέλος δεν ήταν επί σειρά ετών μέλος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και καθόταν μαζί στο ίδιο τραπέζι.

Παρόλα αυτά η δήλωσή της αδειάζει πλήρως τον κ. Βενιζέλο. Το καράβι πλέον έχει πέσει στα βράχια και είναι θέμα χρόνου η βύθισή του. Θα το εγκαταλείψει ο καπετάνιος ή θα πάει μαζί του στον πάτο;
 http://www.koutipandoras.gr/article/104213

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου