'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

«Στοιχειωμένο» Μέγαρο: Ούτε σαπούνια δεν άφησε ο Σαμαράς στο Μαξίμου!

26 Ιανουαρίου
19:542015
Σαν στοιχειωμένο κάστρο έμοιαζε το Μέγαρο Μαξίμου, με τον Αντώνη Σαμαρά να απουσιάζει όπως και οι συνεργάτες του, λίγο πριν παραδώσει τα «κλειδιά» στον Αλέξη Τσίπρα. Η διαδικασία παράδοσης-παραλαβής κράτησε μόλις ελάχιστα λεπτά. Στο Μαξίμου βρισκόταν μόνο ο διευθυντής του γραφείου Κώστας Μπούρας, ο οποίος εκτελούσε χρέη «κλειδοκράτορα».
Ο Μπούρας οδήγησε τα στελέχη της νέας κυβέρνησης στο χρηματοκιβώτιο του Μεγάρου, το οποίο ήταν άδειο και ανοιχτό. «Βλέπετε ότι είναι άδειο» τους είπε και τους έδωσε τα κλειδιά, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε. Στο Μέγαρο έμειναν 2-3 υπάλληλοι οι οποίοι έδειξαν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα γραφεία και τα άδεια δωμάτια.

Έκπληκτοι έμειναν τα στελέχη της νέας κυβέρνησης από τη συμπεριφορά του Μπούρα, ενώ σχολίαζαν πως από την προηγούμενη κυβέρνηση, δεν άφησαν ούτε σαπούνια στο Μαξίμου!
 http://www.koutipandoras.gr/article/132054/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου