'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Σε μία Οργουελική κοινωνία, αποτελεί πρώτη είδηση η “τηλεφωνική επικοινωνία του ΓΑΠ με τον Ρομπάι”…

 
Rate This
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/08/8aa440ea03f601211f9aa02b9b7ed5a7.jpg?w=232&h=158&h=158Εφιαλτικές διαστάσεις έχει πάρει η βιομηχανία πλύσης εγκεφάλου στην Ελλάδα…
Πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜ”Ε”, η τηλεφωνική επικοινωνία Ρομπάι – ΓΑΠ.
Την ίδια στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΓΑΠ απολαμβάνει τις διακοπές του στην βίλα του τ. ΥΠΟΙΚ, Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην Σέριφο.
Η είδηση δηλαδή θα μπορούσε να μεταδοθεί ως: Ο Έλληνας πρωθυπουργός ευρισκόμενος σε διακοπές εκτός Αθηνών, πήρε τηλέφωνο τον Ρομπάι αφού γύρισε από το προσφιλές του σπορ της κωπηλασίας.

Ή
Ο Έλληνας πρωθυπουργός που παραθερίζει μαζί με τον τ. ΥΠΟΙΚ στην βίλα του τελευταίου που δηλώνεται ως ενοικιαζόμενη αλλά εν προκειμένω χρησιμοποιείται χωρίς μίσθωμα και βέβαια χωρίς να καταβάλλονται φόροι αυτοπαράδοσης για την δωρεάν χρήση, επικοινώνησε με τον Ρομπάι, λέγοντας αερολογίες, προκειμένου οι βουβουζέλες των ΜΜ”Ε” να εξαπατήσουν τον κόσμο ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και όχι σε διακοπές.
Ή
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, τον οποίον οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφεύγουν συστηματικά για να μην συνδεθούν μαζί του, κατάφερε και βρήκε κάποιον για να μιλήσει στο τηλέφωνο, ώστε να ξεκινήσει έναν ορυμαγδό προπαγάνδας στα Ελληνικά ΜΜ”Ε” προκειμένου να πείσει τον κόσμο ότι κάποιος εκτός Ελλάδος τον παίρνει στα σοβαρά.
Ένας Οργουελικός εφιάλτης, στην χώρα της Αλήθειας…
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου