'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Κοινωνία χαφιέδων…

Κοινωνία χαφιέδων…Επικίνδυνο ίζημα
Κοινωνία χαφιέδων, λοιπόν; Ακριβώς… Ανενδοίαστα και αστόχαστα η σημερινή κυβέρνηση νομιμοποιεί το «κάρφωμα» και τον χαφιεδισμό. Αδυνατώντας να συλλάβει το μέγεθος της ύβρεως και το κατάπτυστον της επιλογής της («παροχή πληροφοριών» ανωνύμως ή επωνύμως για φοροδιαφυγή, οικονομικά εγκλήματα πάσης φύσεως κτλ.), η κυβέρνηση ενεργοποιεί ένα επικίνδυνο ίζημα.
Εκπαιδεύει την κοινωνία στον χαφιεδισμό, γυρνώντας πίσω το ρολόι σε ζοφερές εποχές… Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Ειδικά όταν το «μέσον» δηλητηριάζει τα κύτταρα της κοινωνίας και την εθίζει στην απεχθέστερη μορφή κοινωνικής παθογένειας, τον χαφιεδισμό *** Τα ίδια και στην Αλβιώνα! Οπου εντοπίζετε αναρχικό, ειδοποιήστε το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ανακοίνωσε η βρετανική Αντιτρομοκρατική, ποινικοποιώντας την ιδεολογία και τις πεποιθήσεις… Δεν είναι βέβαιον ότι θα ενοχληθούν κάποιοι γνωστοί «ευαίσθητοι» του τόπου μας και θα καταγγείλουν τον απροκάλυπτο αυτόν ολοκληρωτισμό. Αν συνέβαινε στη Βενεζουέλα ή στο Ιράν, μάλιστα, θα έβγαιναν στις επάλξεις και θα ξιφουλκούσαν εναντίον της φαιάς εκτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου