'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Σχέδιο δράσης για τη ΔΕΘ ετοιμάζουν οι Αγανακτισμένοι

Σχέδιο δράσης για τη ΔΕΘ ετοιμάζουν οι ΑγανακτισμένοιΜπορεί πλέον να βρίσκονται ελάχιστοι στον Λευκό Πύργο, ωστόσο οι Αγανακτισμένοι έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζουν τις δράσεις, αλλά και τις διεκδικήσεις τους, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης…
Με το σκεπτικό ότι η ΔΕΘ αποτελεί την αφετηρία του αγώνα τους, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους πως όλος ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνας δράσεων, μποϋκοτάζ, σαμποτάζ, κοινωνικής ανυπακοής, άρνησης πληρωμών και απόσυρσης χρημάτων από τις τράπεζες.
Οι Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου έχουν θέσει στόχους. Ζητούν να καταβληθούν οι αποζημιώσεις από την Γερμανία, να μην ιδιωτικοποιηθούν οι πλατείες, ενώ τονίζουν πως οι πολιτικοί είναι ανεπιθύμητοι στη Θεσσαλονίκη.
Στα σχέδιά τους περιλαμβάνεται ο μαζικός αποκλεισμός του δρόμου, που οδηγεί προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Σκέφτονται να κρατούν στα χέρια τους μαύρες σημαίες και σκοπεύουν να παροτρύνουν τους Θεσσαλονικείς να πράξουν το ίδιο, αναρτώντας μαύρες σημαίες στα μπαλκόνια τους.
Επίσης, σχεδιάζουν να συγκεντρωθούν στη ΔΕΘ μία ημέρα πριν τα εγκαίνια της έκθεσης και εκεί να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία για όσο χρόνο χρειαστεί.
Σήμερα το απόγευμα οι Αγανακτισμένοι καλούν σε συνέλευση στο Λευκό Πύργο, ώστε όλοι μαζί να θέσουν τις βάσεις για τον σχεδιασμό των δράσεων ενόψει της ΔΕΘ.
ΠΗΓΗ: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου