'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Το να λες ότι δεν μιλάω "ως άτομο" αλλά "ως ο ελληνικός λαός" απαιτεί αρκετό θράσος...

Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..."εγώ δε μίλησα στο όνομα του ΠΑΣΟΚ ή ως άτομο, αλλά μίλησα στο ...όνομα των αναγκών και των συμφερόντων της πατρίδας και όλου του ελληνικού λαού. Γιατί όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό, δε λειτουργώ κομματικά, λειτουργώ εθνικά". 
 O Πρώτος σχολιασμός που διάβασα έλεγε -Το να λες ότι δεν μιλάω "ως άτομο" αλλά "ως ο ελληνικός λαός" απαιτεί αρκετό θράσος, ειδικά όταν... προσφάτως σε έχουν μαυρίσει οι πολίτες στην κ  άλπη!!.
 Για συνέχεια διαβάστε εδώ  sibilla 
 Όμως αυτό που δεν είδα να σχολιάζεται είναι τό τι είπε, το τί έλεγε, το πόσο προσκυνούσε όταν βρισκόταν στο εξωτερικό, ο "φιλέλλην-φιλοευρωπαίος" Βενιζέλος. Το ίδιο και ο ομότιμός του της ΝΔ Σαμαράς. 
 Προσκυνημένοι, ξέπνοοι, στεκόντουσαν προσοχή μπροστά στην κάθε Μερκελ και Σαρκοζί, αδιαφορούσαν όχι μόνο για τις ζωές των Ελλήνων, αλλά και για την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού.
 Έκαναν τους Έλληνες να "ζηλεύουν" ακόμα και τον Τούρκο Πρωθυπουργό, που μπροστά στα συμφέροντα του λαού του δεν δίσταζε να αποκαλεί με διάφορους χαρακτηρισμούς τους ηγέτες και ηγετίσκους της Δύσης.
 Και τώρα τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας, γιατί ο Τσίπρας, αποκάλεσε "Μαντάμ" την Μέρκελ, και "Ολαντρέου" τον Ολάντ.
 Αει στα τσακίδια ρε κωλοτούμπες, για γελοτοποιούς της Μέρκελ θέλετε να σας ψηφίσουμε ;.
 Ναι γουστάρουμε να έχουμε μπροστάρηδες, που σηκώνουν το ανάστημα της χώρας στην Ευρώπη.
 Ναί την γκάφα την κάνατε εσείς που το αναδείξατε το θέμα.
 Ναι οι δηλώσεις σε όλη την Ευρωζώνη "να χαλαρώσουμε το Μνημόνιο" δεν ήρθαν επειδή υπάρχετε εσείς, αλλά γιατί βρήκαν μπροστά τους ένα 17%, και έναν Λαό αποφασισμένο να ανατρέψει τα πάντα.
 Εσάς σας είχανε για ορτινάτζες.
 Και είσασταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου