'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

«MEGAλος» πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ με Έθνος και Μπόμπολα


Ανοικτός πόλεμος μεταξύ του συγκροτήματος Μπόμπολα και του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες. Για πρώτη φορά στενός συνεργάτης αρχηγού κόμματος μιλά ανοικτά με ονόματα και διευθύνσεις και διατυπώνει αιχμές εναντίον συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος, το οποίο μέχρι πρότινος ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις.
Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα, Νίκος Παππάς σε σημερινή του ανάρτηση στο twitter αφήνει αιχμές εναντίον του MEGAλου καναλιού, του Έθνους και του κ. Γιώργου Μπόμπολα.

«Εάν η διαπλοκή του Έθνους νομίζει ότι θα κάνουμε γαργάρα το θέμα τηλεοπτικών αδειών και της δεοντολογίας κάνει MEGAλο λάθος. Proxy war…», έγραψε ο Ν. Παππάς.
Αφορμή στάθηκε η επιμονή του καναλιού να αποδίδει εσκεμμένα τα περί «Ολανδρέου» στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ενώ κάτι τέτοιο χρεώνεται ουσιαστικά στον Ζαν-Λυκ Μελανσόν, καθώς επίσης και η συστηματική προσπάθεια αποδόμησης του κ. Τσίπρα από τις εκλογές της 6ης Μαΐου και μετά.
Η συνέχεια πάντως αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και από ότι φαίνεται ο πόλεμος μόλις τώρα ξεκίνησε.
 http://www.koutipandoras.gr/?p=20807

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου