'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Βαρύτατες καταγγελίες Καρατζαφέρη για χρηματισμό στελεχών του

Σε βαρύτατες κατηγορίες περί χρηματισμού στελεχών του προκειμένου να αποχωρήσουν από το κόμμα, προχώρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στο «Βήμα FM».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για «αγυρτεία, πολιτική αλητεία, ανικανότητα και ανηθικότητα» και δήλωσε ότι κάποιοι πλησίασαν τα στελέχη του και τους υποσχέθηκαν τακτοποίηση των χρεών τους.
«Βεβαίως και μιλάω για χρηματισμό» υπογράμμισε ο κ. Καρατζαφέρης και συμπλήρωσε ότι «Τους είπαν θα κλείσουμε τα υπόλοιπα των τραπεζών σας. Πόσα τους υποσχέθηκαν; Άλλος πουλάει τον εαυτό του για πέντε έξι χιλιάδες κι άλλος τον πουλάει για πεντακόσια εκατομμύρια. Εγώ δεν ξέρω τι έγινε με αυτούς που έφυγαν. Ξέρω τι είπανε σε αυτούς που δεν έφυγαν».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι δεν ενδιαφέρεται για να μαζέψει ψήφους αλλά για το πώς θα διαλύσει τον ίδιο και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά τον οποίο χαρακτήρισε «πρόθυμο», καθώς και ότι «τον χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί».
 http://www.koutipandoras.gr/?p=20824

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου