'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

2014: Mακρυά από τους εκμεταλλευτές, τους απάνθρωπους, τους φασίστες, τους ρατσιστές, τους αδιάφορους, τους εγωιστές

Τις ευχές του για το 2014 δίνει το Αντιφασιστικό Μέτωπο Γιαννιτσών, μέσω του facebook. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: " Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Γιαννιτσών εύχεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του, καθώς και σε όλα τα αλληλέγγυα Μέτωπα και οργανώσεις στη χώρα, χρόνια πολλά, χρόνια δυναμικά, χρόνια αγωνιστικά, χρόνια Ανθρώπινα.


Να μεταδώσουμε το μήνυμα του Κινήματος αντίστασης σε όλους τους συμπολίτες μας που ακόμα ταλαντεύονται και όλος ο λαός να χαράξει την πορεία που του αξίζει, μακρυά από τους εκμεταλλευτές, τους απάνθρωπους, τους φασίστες, τους ρατσιστές, τους αδιάφορους, τους εγωιστές.

Η ουσία βρίσκεται στην ανθρώπινη υπόσταση του καθενός, που όλοι διαθέτουμε, αρκεί να την ανακαλύψουμε και να την επικοινωνήσουμε μεταξύ μας!
Και του χρόνου με υγεία, καθαρότητα νου και ελευθερωμένη αντίληψη!".
 http://www.ertopen.com/eidiseis/item/11896-2014-makrya-apo-toys-ekmetalleytes,-toys-apanthrwpoys,-toys-fasistes,-toys-ratsistes,-toys-adiaforoys,-toys-egwistes#.Ur4xTvukOAg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου