'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ξανά σε ρόλο "λαγού" της κυβέρνησης ο Προβόπουλος


Γνωστός και από τις δηλώσεις του εναντίον της ΕΡΤ το 2010, αλλά και από άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις "προλείανσης" του εδάφους, ο διοικητής της ΤτΕ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", συνδέει την κατά την άποψή του «Εθνική ανάγκη να διαφυλάξουμε όσα έχουμε ήδη πετύχει», με τη μη όξυνση του πολιτικού κλίματος, άρα με την υποβάθμιση της κριτικής προς τη συγκυβέρνηση, μπροστά σε τουλάχιστον δύο εκλογικές αναμετρήσεις (αυτοδιοίκηση και ευρωεκλογές).
Επίσης συνδέει τις εξελίξεις με την πολιτική πλατφόρμα που θα κυριαρχήσει στις εκλογές, "δείχνοντας" πολιτικές κατευθύνσεις.
Κατά τα άλλα, διαπιστώνει "ουσιαστική πρόοδο στην ελληνική οικονομία και επιστροφή, σύντομα, της χώρας στην ανάπτυξη". Επίσης σημειώνει πως, δεδομένου ότι το 2014 είναι έτος εκλογικών αναμετρήσεων και οι θετικές προβλέψεις «μπορεί να αποδυναμωθούν, αν δεν ακυρωθούν» σε περίπτωση που η πολιτική αντιπαράθεση οξυνθεί περαιτέρω, απαιτείται «η σύμπλευση κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων σε ένα θετικό σχέδιο εξόδου από την κρίση».


Ο κ. Προβόπουλος αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο «κουρέματος» των καταθέσεων και υπογραμμίζει ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες.

 http://www.ertopen.com./eidiseis/item/12039-xana-se-rolo-lagoy-ths-kybernhshs-o-probopoylos#.UsCEV_ukOAg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου