'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΕΡΤ3: Γιορτάζουμε, ναι γιορτάζουμε! Την τόλμη των ονείρων μας

Αφού στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελπίδας, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 γιορτάζουν την τόλμη των ονείρων τους, των ονείρων μας. Και διανύοντας πλέον τον έβδομο μήνα λειτουργίας της ελεύθερης ΕΡΤ3 οργάνωσαν μία δίωρη τηλεοπτική εκπομπή με ευχές, καλή μουσική, καλή παρέα και πολύτιμες απόψεις για το παρόν και το μέλλον όλων μας.Τη γιορτή του Αγώνα.
Δίπλα και συνάμα με την κοινωνία των εργαζομένων και των θυμάτων μίας άνευ προηγουμένου επίθεσης σε δικαιώματα και εργασιακές σχέσεις.
Το κουράγιο, η αποφασιστικότητα, η αγωνιστικότητα για το δίκιο δεν απολύονται.
Με αξιοπρέπεια, κουράγιο, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, παραμένουμε στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης της ΕΡΤ3.

Γιορτάζουμε και δεν πενθούμε.

Γιορτάζουμε την τόλμη των ονείρων μας παρά την εκδικητική και σαδιστική αντιμετώπιση που επιφυλάσσει στους παράνομα απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ η Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.


Ούτε για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ αλλά ούτε και για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που αντιμετώπισαν ή πρόκειται να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα των καταστροφικών επιλογών της κυβέρνησης.
Στη δίωρη τηλεοπτική εκπομπή, συμμετέχουν εκτός των εργαζομένων της ΕΡΤ3 που συνεχίζουν να παράγουν ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα, εκπρόσωποι φορέων, επαγγελματικών οργανώσεων, κοινωνικών δράσεων, συλλογικοτήτων, πρωτοβουλιών και ομάδων έκφρασης αλληλεγγύης.
Μας πλαισιώνουν καλλιτέχνες με ξεχωριστή διαδρομή! Οι «SAXNOUVEAU», οι «Άγγελοι του Τσιτσάνη» και οι «ΓΙΑΓΙΑΚΩ»!
Η Εκπομπή θα προβληθεί από τις διαδικτυακές συχνότητες της ΕΡΤ, www.ertopen.com, www.thepressproject.grτην παραμονή των Χριστουγέννων στις 22:00 και σε επανάληψη Ανήμερα Χριστούγεννα στις 14:00.
 http://www.ertopen.com/eidiseis/item/11668-ert-giortazoyme,-nai-giortazoyme-thn-tolmh-twn-oneirwn-mas#.UreTK_ukOAg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου