'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !

alt
(Δευτ. 7/4/14 - 23:45)
ΑΓΡΙΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Μετά από διαφωνίες του ΠΑΣΟΚ σε 4 άρθρα του νομοσχεδίου που αφορούσε ρυθμίσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την άρνηση του υπουργού Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη να αποδεχτεί τροποποιήσεις, παρά τις παρεμβάσεις και του Ευ. Βενιζέλου που γι’ αυτό το λόγο ήρθε στην αίθουσα της Βουλής, ο προεδρεύων Χρ. Μαρκογιαννάκης, αυθαίρετα και πραξικοπηματικά διέκοψε τη συνεδρίαση της Βουλής για σήμερα Τρίτη.
Η διακοπή έγινε μετά από κυβερνητική παρέμβαση, προκειμένου να αποσοβηθεί το ναυάγιο της καταψήφισης των επίμαχων άρθρων και ίσως της απόσυρσης συνολικά του νομοσχεδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα επίμαχα θέματα της αντιδικίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν η ρύθμιση του άρθρο 24, με την οποία δεν επιτρέπεται στο Γιάννη Μπουτάρη να είναι υποψήφιος δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της θέσης που κατέχει στη διεύθυνση του «Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης».
Η εξέλιξη αυτή συνιστά μείζονα κυβερνητική κρίση και είναι πρωτοφανής για τα κοινοβουλευτικά χρονικά, ενώ δείχνει ότι έχουμε μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε διαδικασία ουσιαστικής κατάρρευσης, την οποία μετά βίας κρατάνε όρθια ευρωπαϊκά και εγχώρια κατεστημένα συμφέροντα.

Στην απόφαση του προεδρεύοντος Χρ. Μαρκογιαννάκη να διακοπεί η συνεδρίαση και να μην προχωρήσει η ψηφοφορία όπως ήταν προγραμματισμένο, αντέδρασε ο Π. Λαφαζάνης, επισημαίνοντας ότι " το Προεδρείο δεν έχει δικαίωμα να αλλάζει την Ημερήσια Διάταξη. Η άρον-άρον διακοπή της Συνεδρίασης είναι πράξη πρωτοφανής στα κοινοβουλευτικά χρονικά, είναι απολύτως αυθαίρετη και κουρελιάζει τον Κανονισμό και το Σύνταγμα, ενώ ευτελίζει τη Βουλή και τη Δημοκρατία ". Και ο Παν. Λαφαζάνης συνέχισε, τονίζοντας ότι " έχουμε μια κυβέρνηση οπερέτα που βρίσκεται σε διαδικασία κατάρρευσης. Την κυβέρνηση κρατάνε μετά βίας όρθια τα ευρωπαϊκά και εγχώρια μεγάλα κατεστημένα συμφέροντα. Η κυβέρνηση είναι κίνδυνος για τη Δημοκρατία και τον τόπο. Πρέπει να παραιτηθεί και να φύγει τώρα και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές για να μιλήσει ο ελληνικός λαός και να πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του", κατέληξε.
Δευτέρα 7 Απριλίου 2014
iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου